Audition

2012-01-30 20:38:43
HEJ! Hehe, såklart somnade jag igår så fort jag var klar med städningen här hemma. Jag var helt slut. Varför? Jo, jag höll i en audition på dansskolan som jag jobbar på. Så jag var där hela dagen och körde dans och bedömning av eleverna, vilket är mer påfrestande än vad man kan tro. Det är verkligen inte lätt att döma tjejer som man har börjat känna sig väldigt fäst vid. Som man tycker mycket om. Jag har under veckan hållt i något som vi kallar "audition-kurser" vilket är en förberedelse inför audition helt enkelt. Jag gör övningar, koreografi osv som dom sedan visar upp på söndagen för oss i "juryn". Jag blev sjukt imponerad av samtliga elever som utvecklades något gaaalet mycket på bara de tre dagarna som de var på kurserna. Igår var dom riiiktigt bra alltså! Det var jag inte beredd på, men kul att se såklart.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, det har gått väldigt bra. Kände mig pigg och taggad. Har en massa nya mål som jag kan börja sträva mot, som jag hade glömt bort att jag hade, vilket har gjort att jag de senaste veckorna tappat motivation. Men nu är den tillbaka :) (jag har dessutom lagt mobilen i väskan hela dagen. annars har jag den i närheten hela tiden vilket har gjort att jag tappat fokus, inte bra).

Imorgon lägger jag upp bilder från veckan :)


Bild från 2010


d å l i g t

2012-01-29 19:44:23
Nä, gud vad lat jag har varit denna veckan. Jag har bara inte orkat skriva. Haha, tycker mitt liv är så tråkigt (fast det är det ju verkligen inte) så jag kommer inte på vad man ska skriva om. Har tappat det.

Men nu får jag ta och skärpa mig faktiskt. Så jag skriver en update om en stund. När jag har diskat... förhoppningsvis somnar jag inte efter det :) 

Vuxenpoäng

2012-01-23 23:34:43

Idag har jag slitit som ett djur. En heldag i skolan med mycket diskutioner och dåligt humör. Jag kände att mitt tonårs-jag kom fram ett antal gånger, vilket inte änns jag uppskattade. Kämpade för att hålla humöret uppe, men det blev tillslut att jag undvek människor och åkte hem fort som fan efter skolan.

Ikväll har jag tvättat kläder HELA kvällen. Från 19 till 22.30. Dessutom vikt tvätt, hängt upp allt, bäddat sängen och betalat räkningar hör och häpna. Helt plötsligt försvann tonårs-Nicole och jag blev vuxen-Nicole och tjänade en massa vuxenpoäng ikväll. I tvättstugan satt jag dessutom och läste Metro...

Nu ska jag sova så jääävla hårt.


Cool tjej


23:e januari 2012

2012-01-23 07:41:50

Ny skolvecka. Nu kör vi.


Brovall på G

2012-01-21 17:59:59
Nu är Brovall på ingång så det är dags att börja göra sig iordning. Hittills har jag legat i sängen och kollat på Sex and the city-filmen och ätit chips. Känns verkligen som jag har presterat på topp. SEEEEG JAG ÄÄÄÄR!


Världens bästa Brovall och jag för två år sedan


Finfredag

2012-01-21 14:19:48
Hellu på er. Idag är det lördag och Nicole lyckades sova till 13.20. Inte helt ok, med tanke på att jag skulle tagit en balettklass kl 11.30. Haha, sjukt orutinerat faktiskt. Just nu sitter jag och ska alldeles strax gå till bussen för att åka till Nacka forum och införskaffa mig lite saft. Ikväll ska jag nämligen ut med Emma Brovall (wie) och vi ska faktiskt hänga med några gamla klasskompisar från gymnasiet! Det var ju INTE igår. Ska bli riktigt trevligt.

Igår så var det finfredag på ackis och eftersom vi bara hade en danslektion (vi kollade på film på balettlektionen) så var vi flera stycken som faktiskt orkade gå in för det. Jag hade t.o.m på mig klackar dagen till ära. Haha! På kvällen satt jag hemma och mös med tacosmiddag och kollade på Borat. Sjukt nice.


Myspys, jag och Ceccan i våra finfredags outfiter.


Mitt tacos-sällskap.


19:e januari 2012 @ ackis

2012-01-19 22:51:41
CHACHA. Nu sitter jag här hemma och ska strax lägga mig och mysa lite i sängen. Det har varit en bra dag förutom min försovning imorse - inte ok. Vi hade jazz som gick bra, det var kul och givande, vilket även baletten var. Sist hade vi kontaktimpro vilket inte riktigt är min grej, men det var rätt så roligt idag ändå.

Efter skolan träffade jag min kära, fina, snygga vän EMMA BROVALL. Som jag har saknat den tjejen! Hon är fantastisk. Jag har inte träffat henne på över ett år, vilket är sjukt illa, så idag satt vi och snackade i typ fyra timmar om allt mellan himmel och jord. Jävligt nice faktiskt.

Lite bilder från dagen:


Idag var det Mange som taffsade sig själv mellan benen...



Flera gånger dessutom...






Och visar sin drömstorlek med händerna ...(Mange, vad är det för fel på dig egentligen?)



Jag var ju ambitiös idag och kom tidigare till balettlektionen för att öva påmin tenduer... snyggt va?


18:e januari 2012

2012-01-18 23:38:41

Hej på er. Hoppas ni mår bra. Jag är lite smålack, min telefon är helt retard så jag får inga sms. Plus att jag insåg att det är två månader sedan Fiffi dog idag. :(

I övrigt har det varit en mycket bra dag. Väldigt givande. Förutom min sista lektion, streeten. Den gick åt helvete, men det kan vara rätt kul att skratta åt sig själv ibland... eller i mitt fall stå med tårar i ögonen för att man blir så ledsen. Haha. Förutom street så hade vi endast modernt och jazz. Mycket roligt. Efter skolan idag gick jag och några i klassen och fikade på The coffee place på Drottninggatan. Bästa fiket i stan. Vi satt där i typ två timmar och bara tjötade och jag tjockade mig som fa-an. Bad om mycket grädde och det fick jag.  ( se bild längre ner )

Bilder från idag:


Snygg Andrea står och taffsar på sig själv lite... hmm..




Sjukt taggad på street.


Taggad klass (Maria garvar åt att Johan precis hade snärtat till mig med sin nyckelknippa. Han skulle slå till mig på rumpan med den, tror jag, men smällde till mig på ett annat ställe istället... INTE OK och FAN vad ont det gjorde... h*runge)


Min fika... seriöst, jag får lite pirr i magen av att se denna bilden - SÅ gott är det.
Varm choklad (med grädde ofc) och en brownie med nötter (och grädde ofc...)




Mirror on the wall, here we are again

2012-01-17 22:19:30
Heeej! Tisdag idag! Jag har haft en lugn och skön helg och nu har redan halva skolveckan gått också. Idag har jag kämpat på riktigt hårt faktiskt. Min träningsvärk blev ännu värre efter igår och min rygg och rumpa gör fruktansvärt ont, haha. Seriöst, jag skriker när jag försöker massera mig själv. Idag har vi haft fyspass på morgonen, följt av modernt, balett och till sist teater på eftermiddagen.

Imorgon har jag SOVMORGON! Börjar typ gråta av glädje när jag tänker på det. Jag får soooova! Okej, jag får sova till 9, men det är ändå till 9! Morgondagens schema är dessutom rätt nice: modernt, jazz och street följt av mysfika med klasskompisarna. Så vi har något att se fram emot under dagen :)





Två bilder från gårdagens balettlektion


Rosa plånbok

2012-01-14 17:30:28



Från Urban outfitters. Fett snygg. 70KR!!!!


Mys på stan

2012-01-14 17:26:42
Hola! Nu är jag hemma igen en kort stund efter att ha varit på stan med frugan min. Det blev lite affärer och lite fika. Nu mellanlandar vi hemma hos mig så jag kan mata mitt barn innan vi drar oss vidare ut till Hagsätra där frugan ska tvätta kläder. Kul jul.


Philippa med sina nya fantastiska skor.


14:e januari 2012

2012-01-14 13:09:43

Tjaaaba! Hoppas allt är bra med er. Här är det hostigt. Fick världens hostattack igår, men då kändes det mer som rethosta och idag är det mer slemhosta. MYSIGT! Men jag lever iallafall och sov ut riktigt ordentligt idag.

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska alldeles strax iväg in till stan för att möta upp frugan, Philippa. Det blir eventuellt bio, men annars bara mys på stan. Ikväll blir det en eventuell utgång med några av tjejerna i klassen. Får se hur jag mår och vad jag orkar, men jag tror det iallafall blir något glas på någon mysig krog. Det var alldeles för längesedan nu.

Nä, nu ska jag äta en snabb frukost, borsta tänderna, sedan dra mig in mot stan. Köss.




C'est moi today.


Finfredag på Balettakademien

2012-01-13 21:30:00

Varje fredag kör min klass något som vi kallar för "Finfredag". Det är den dagen då man inte får komma till skolan i mjukiskläder, utan endast ska ha det då vi har dansklasser. Resten av tiden ska man ha finkläder. Jag har varit riktigt dålig på det och har istället stylat till det på dansklasserna med en fin magtröja eller något. Har endast varit med på finfredag typ en gång... och IDAG. Tog på mig en klänning för första gången i skolan - chocker! Mange är ju den som går in för det mest med slips och kavaj, men idag var väldigt många i klassen fina!


Elin var VÄLDIGT fin idag! All in! (hon hade även blomma i håret som ej syns)


Jossan var också fredagsfin, Isabell satsade inte lika mycket dock.


Jag med min (som Elin så fint sa) "bloggpose". Jossan var så söt och ba "Men asså, varför vrider man in fötterna liksom?", jag ba Hellooo, 'Broken doll-pose', ursäkta mig! Precis som i ANTM! (minus tungan då)


Dagens youtube: Kyle's mom is a b*tch

2012-01-13 20:05:39
Ännu en favorit i repris, jag kan inte sluta skratta åt afrikanerna 0.59, hahahah.


What makes you beautiful

2012-01-13 18:49:52

HEJ :) Fredagen den 13:e idag! Någon som märkt av något? Inte jag än så länge iallafall. Jag har haft en hyfsat bra dag, förutom att jag fick sitta ner ännu en lektion idag. Den enda fysiska lektionen vi hade, nämligen balett. Fortfarande halsont men också urinvägsinfektion som inte vill bli bättre... suck. Får gå till läkarn på måndag. Förutom balett har vi haft klassråd, jazz och sång. Fast på jazzen hade vi mentalträning typ, eller ja, snack om hur man ska tänka och så vidare för att komma längre med sig själv i dansen. Det var väldigt intressant och som vanligt satt jag och pratade alldeles för mycket. Ska alltid tänka högt liksom... Suck Nicole! Men sedan i slutet blev jag så trött helt plötsligt att jag somnade på golvet och vaknade av att jag låg och ryckte, hahah.

Ikväll blir en lugn hemmakväll tror jag. Iallafall som det ser ut just nu. Helgen kommer i övrigt nog vara rätt lugn. Det snackas lite bio med mina tjejer Philippa och Jackie, sedan snackas det att jag ska åka ut till Solna och kolla på Laszlos klass (baletten som jag gick på för ett halvår sedan), sedan på söndag är det möte med Stage. Snart drar det ju även igång ute på Lidingö, tjoho!


Balett


Vackert My, vackert! ;D


Fint


Isabella spelar piano


Rosanna och Maria målar fransmän


Och jag är värsta rebellen som ligger på pianot, gangsta style


RSS 2.0