Last day!

2012-09-28 20:52:48
IMORGON ÅKER JAG HEM!!!!!!!!!!!! Aahhhh!!! SÅ sjukt taggad! Längtar efter att få krama ihjäl min baby och min kissekatt. Som jag har saknat dom!
 
Idag har vi hunnit med skola, gymmande, bastande, kolla på ODE-repetition, ätit på Burger King och tagit balla bilder på Opera-taket. Resan har varit rolig, tråkig, spännande, jobbig, härlig, frustrerande, lärorik och riktigt jäkla bra. Kan inte förstå att på måndag börjar skolan som vanligt igen. 9-17, jobb, 45minuters resa till skolan och 45min resa hem... Här har man varit bortskämd kan jag säga.
 
Nu ska jag kolla på Vänner i någon timma eller två, sen sova. Jag ska upp klockan 06.20 imorgon för att ta ett tåg 07.20. 13.20 kramas jag med baby!!!!!
 
 

Sista dagen imorgon!

2012-09-27 22:05:22
 

Oslo, you are growing on me

2012-09-26 20:34:25
Här i Oslo har det blivit riktig höst nu. Det regnar och är faktiskt ganska mysigt ute, det trodde jag aldrig att jag skulle tycka. Eller så var det bara min promenad med Evelyn som var så mysig att jag tyckte vädret var mysigt. Hur som haver. Idag har det varit en kort dag. Jazz och vår sista modernlektion för denna resan. Usch, jag börjar få lite panik över att åka hem. Tänk! Förra veckan planerade jag att åka hem redan nu i måndags för jag längtade hem, kände att jag hade fått nog av Norge, boendena krånglade, jag saknade Edvin så jag typ hade ont i magen varje kväll... Men nu vill jag bara hem för det sist nämnda. Önskar verkligen jag kunde ta med mig KHiO till Stockholm. Man blir så jäkla inspirerad här. Här blir man proffs liksom.
 
Under eftermiddagen (efter gym och bastande) så fick vi kolla på när ODE repade med Karl och Knut. AHHHH.... Fan man blir så taggad och så deppig på samma gång. Taggad för "NU JÄVLAR SKA JAG HIT", deppig för "Jag kommer fan aldrig bli sådär bra". Vi ska dit även imorgon och på fredag aswell... Fan, jag vill inte hem?!?!?!??!?!?!  (Edvin, sorry, du får ta dig hit asså).
 

ART WAR

2012-09-25 21:40:16
Vi gick på stan i Oslo i lördags... det är inte bra att ha pengar på kontot då. Fan asså... kommer få leva på nudlar resten av månaden. Denna snygga tishan är från Weekday.
 
 

Fyra nätter kvar

2012-09-25 21:03:56
Tisdag idag. På schemat stod det jazz, balett och sist hiphop. Det är faktiskt sjukt kul att vi har hiphop tre gånger i veckan. Jag känner liksom att jag har utvecklats på de här fem lektionerna som vi har hunnit ha sen vi kom hit... Mycket mer än jag utvecklades på en termin på ackis. Läraren är grymt bra och har så jäkla härlig energi så det är liksom kul. JA, JAG TYCKER DET ÄR KUL! Vad händer?! :)
 
Imorgon har vi bara två lektioner, jazz och modernt. Efter det ska jag, Evelyn och Nikolina (som är utbytesstudenter för jazzlinjen, Martina är med den moderna linjen) få åka och kolla på repetitioner av ODE (Oslo Dans Ensemble). Det ska bli DRIIIITFETT! Jag har ju bestämt mig för att komma dit en vacker dag. Någon gång ska jag få jobba där. Och resten av veckan har vi endast två lektoner på förmiddagen, sedan ska vi få se på repetitionerna. Så himla nize. Det kommer gå fort, men ska verkligen ta vara på varenda tillfälle i dessa danssalar. Fan vad man lär sig mycket. Tre dagar kvar i Oslo, tre dagar kvar på KHiO. Ahhh! Vilken jäkla omställning det kommer bli sen när man är tillbaka på ackis.
 

Hiphop i Oslo är göy...

2012-09-24 19:06:00
... och det är tack vare den grymme läraren: Jens Trinidad. Tack för att du har fått mig att faktiskt dansa hiphop.
 
 

En söndag

2012-09-23 22:14:28

Fan, två veckor utan dig mitt retard, det är alldeles för länge. Jag saknar dig så mycket!


Idag har jag gymmat. JAPP! På en söndag!! Blir ni inte imponerade? Söndagar är ju vanligtvis min och min pojkväns bakisdag. Vi sover till tre, köper pizza och kollar på fotboll. Men näpp, här i Oslo gymmar vi :) Imorgon börjar sista veckan på KHIO. Jazz, modernt och hiphop står på schemat. Efter det gymmar vi och sedan bastudags. På kvällen har jag bokat en skypedejt med min min min min älskling.

Saknar

2012-09-22 21:30:32

Utbytet på KHIO

2012-09-22 12:29:14
Hej på er! För er som inte vet så är jag och tre brydar från min klass på utbyte i Oslo. Vi ska vara på skolan "Khio" i två veckor och få dansa tillsammans med årskurs två här på dansarutbildningen. Vi har redan varit här i en vecka, så nu är det bara en vecka kvar. Längtar faktiskt hem väldigt mycket. Delvis för att jag saknar mitt hjärta, men också för att det har varit så himla struligt med boende, att det är dyrt osv. I en vecka bodde vi (jag och Evelyn) hos min mammas kompis son som jag inte har träffat på fem år typ, och hans filckvän. Det gick rätt bra, förutom att de hade en massa katter som klättrade på en när man låg oh sov (vi sov i vardagsrummet). Sen tycker jag att det är lite (läs mycket) jobbigt att bo hemma hos folk jag inte känner. Man vill inte vara ivägen osv. Men nu har vi flyttat in i ett rum i ett kollektiv typ två minuter från skolan. Så det är soft. Jag, Evelyn och Martina bor här. Det som är skönt är ju just att man har ett eget rum där vi kan göra lite som vi vill.
 
Idag är planen att gå runt på stan och lära känna Oslo lite (det enda vi har gjort i veckan är att gå till skolan, Ica och hem). Vi höres. Puzz
 

Hälsningar från utbytesstudenterna i OSLO

2012-09-21 21:07:00






En lång vecka

2012-09-13 22:06:43

En inte så vanlig vecka. I måndags fick jag min födelsedagspresent av älsklingen. Vi var först och käkade middag på Vapiano och efter det var vi på Kevin Harts standup show på China teatern. Så jäkla kul! Har ni inte sett Kevin Hart så har ni missat något. Youtuba nu!
I tisdags var jag hos läkaren, kollade upp min fuckade sena brevid hälsenan... Som har varit svullen i 6år. Nu fick jag en remiss för att röntga och det var prat om operation. Snälla inte!!!
 
Gårdagen var en lång dag... Alldeles för lång. Det började med en jazzklass som slutade i gråt och gjorde att jag inte orkade gå på nästa klass. Sen hade jag tid hos tandläkaren för första gången på nästan tre år, men det gick faktiskt bra. Ett hå och jag dricker läsk nästan varje dag, det ser jag som bra jobbat asså! Efter det åkte jag till jobbet, Stage, på Lidingö... men påvägen dit får jag besked om att min gammelfaster har dött... Asta blev 96år gammal, rökare hela sitt liv och dement de senaste fyra åren. Bra jobbat att bli 96år, men väldigt sorgligt. Sedan undervisade jag mellan 18-20.30... Men under undervisningen fick jag sjukt ont i huvudet. En riktig spänningshuvudvärk. Som senare gick över till migrän. Hela resan hem höll jag på att kräkas. Tur att jag har världens finaste kille som var hemma hos mig. Så fort jag kom hem la jag mig i sängen och bara grät för att jag hade så ont i huvudet. Min fina la sig och höll om mig tills jag somnade, sedan tog han hand om att mata katten osv... Världens bästa.

Så idag var jag hemma från skolan, vi hade ändå bara en föreläsning, men kroppen orkade inte upp till den. Så istället tog jag en sovmorgon, gick på promenad med baby, käkade en god lunch, sen låg jag och kollade på tv resten av dagen.

Vars fan är katten?!

2012-09-07 19:39:30
Sitter här i min gamla slitna soffa och väntar på att Louie ska komma hem. Jag ska nämligen hem till baby om ligger sjuk hemma hos sig. Problemet är ju att kattfan är ute och har varit ute sen imorse och fortfarande inte kommit hem. Är det pk att lämna katten ute hela natten när jag inte är hemma? Kommer ju i så fall hem tidigare (ska till skolan kl 16 och repa, så det hade ju varit skönt att slippa åka hem innan det) i så fall och hoppas på att han är utanför då. Åååh, kattfan. Jag har väntat sen jag kom hem nu på att få åka till min pojkvän. Vi har knappt träffats alls denna veckan, igår var första gången vi sågs sen typ måndagmorgon då han sov hos mig, så nu vill jag gärna ha en kväll med honom. Dessutom kanske han åker iväg till sina släktingar imorgon om han är friskare.
 
LOUIE, KOM HEM NU!!!
 

Fick detta snygga linne av Philippa idag då hon inte ville ha det längre... tydligen använder inte hon rosa. Lucky me!

¤#"#"¤#%%%&%¤"!!!!!

2012-09-07 17:21:41

Nu börjar jag gråta. Jag hade skrivit ett såååååå långt inlägg och såååå bra inlägg ju!!!!!!!  ÅÅÅÅÅHHHH skit skit skit sktissksitksitk

Okej. Hej. Jag har fått en ny telefon. En så bra telefon. En jättejättebra telefon. Nu orkar jag inte skriva ett lika långt och bra inlägg igen... Fan assååå.....

 


RSS 2.0