30:e augusti 2011

2011-08-30 21:29:19
God kväll god kväll. Eller? FYFAN vad jag är död. Hela dagen startad emed ett fyspass där vi körde något som heter Crossfit. 60utfall på varje ben, 60armhävningar, 60situps och 60upphopp+krypa ut, ligga på mage, upp igen. Det gick så jävla dåligt och jag fick upp spya i munnen för det var så jobbigt. Tror min tid var 15min och den ska jag fan slå om 6veckor... eller? HEHEHHE...

Schemat har annars sett ut som så: efter fysen hade vi modernt, som jag har börjat älska? Vad händer? :), lunch (som jag alltid älskat), efter lunch hade vi balett och sist teater. Teatern var hur rolig som helst. Det började mest med att man skulle gå runt i rummet och känna olika känslor. Nervös, glad, hitta riktningar osv. Men sen fick vi göra en improvisation: Agera 5åringar. ÅH, det var ju helt underbart. Det kändes som att klassen blev helt enad då för alla vågade verkligen spela ut och vara i sin karaktär. Jag låtsades som att jag var Magnus, ett av barnen jag barnvaktade under förra året, haha.

Men nu tänkte jag gå och lägga mig och förmodligen kommer jag ju inte att lyckas resa på mig imorgon. Kommer vara heeelt död. Hejhej träningsvärk!


Nollningen

2011-08-29 22:14:43
Nu tänkte jag lite snabbt berätta om nollningen. Ska försöka hålla mig kort! Så, första dagen blev vi indelade i grupper, jag hamnade i Disney. Veckan gick ut på att man ska vara utklädd HELA TIDEN hela veckan, fjäska gärnet för tvåorna (ge massage, kramar, komplimanger, ja vi till och med köpte glass till ett par stycken) därav mina blogginlägg ;) Heheh, nä men jag gillar ju dom också. Anyway. Man skulle samla så mycket poäng som möjligt och jag (och mitt lag) gick in med inställningen "ok, ska vi behöva vara utklädda på tunnelbanan så kan vi lika bra köra 100% hela vägen", och det gjorde vi. På lördagens nollningfest skulle man sedan ha bakat en tårta och gjort en "dans" eller musikvideo typ och visa upp. Vi körde ju på Peter Pan tema hela veckan så det blev ett litet medly med olika låtar från Peter Pan, skitkul! Ska försöka få tag på en film där vi gjorde den.

Iallafall, resultatet sen då? Vann vi? Inte tårttävlingen (men där var det inge pris) och vi kom tvåa på musikvideotävlingen (inge pris). Men sedan kunde man vinna pris för "Bästa etta" och gissa vem som vann? JAG SÅKLART! EGOBOOST BIG TIME!!! Ändå rätt bra att vinna av 29stycken, right? Blev faktiskt sjuk glad för jag tror jag var en annan person den veckan. Behövde vara övertaggad och positiv och det brukar jag inte. Så det var kul att dom tyckte det. Sedan var det pris för bästa utklädnad... Där vann Alina i vår klass som var utklädd till en liten bakelse, så söt. Och sista pris då: "Bästa grupp". Självklart vann TEAM DISNEY! Vi hade typ 210 och 2an hade 170, hahaha. Överambitiöst lag? :) Men det var askul iallafall. Vi vann massa godis som vi nu äter på rasterna, haha :)

TACK FINA TVÅOR FÖR GRYM NOLLNING OCH FÖR ATT JAG BLEV BÄSTA ETTA! Blev faktiskt jätteglad.


Musikvideo
(Avslutet på TINGELING låten ;) )


Våran tårta är den fina rosa som sprakar. Elin hade målat Disney-slottet med blå glasyr, HELT GALET SNYGGT!
Ska visa er en bild uppifrån, orkar inte lägga in bilderna från mobilen nu bara :P


Audition

2011-08-28 21:30:09
HEJ PÅ ER! Sorry för dålig uppdatering, men jag har ju haft FULLT UPP varje dag. Nollning, rep, nollning... nollning... haha. Allt handlade om nollningen förra veckan. Berättar mer om den någon annan gång. För nu vill jag berätta om Stage där vi hade audition idag. Mina grymt duktiga elever gjorde auditon för att komma upp till en högre nivå och ALLA hade blivit bättre. Alla var så JÄKLA duktiga och jag hade så roligt på audition, så roligt har jag nog inte haft någon gång när jag varit domare.

Ser verkligen fram emot att undervisa denna terminen nu när alla är så himla duktiga. Mina superstars!


Bästa laget!

2011-08-24 22:37:13

TEAM DISNEY!


Dag 2!

2011-08-23 22:59:08
Herre gud, kan inte förstå att det bara är dag 2 på ackis. Känns som att man har gått där i minst en vecka redan. Dagarna går långsamt och är långa, men det är så roligt! Speciellt med tvåorna. Åh, söta söta tvåor. :) Idag hade vi förhör på alla tvåornas namn och kan ju säga att vi leder med hästlängder där iallafall. Ja, tvåor, det är ju bara för att jag bryr mig så mycket! Det är viktigt för mig att känna er PÅ RIKTIGT! :) ;) (mycket kärlek här, känner ni det?)

Idag hade vi först kroppslära typ, fick lära oss hur kroppen fungerar, hållning osv. Efter dte hade vi vår första danslektion, modernt. Det gick bra trots att jag var helt slut, somnade inte förrän 2 inatt, så nu ska jag sova gott. Efter moderna var det förhöret, sedan hade vi föreläsningar i 3timmar typ. Mycket lärorikt faktiskt.

Längtar tills imorgon då jag får träffa mina underbara TVÅOR!  


Generalen Evelyn, säxy


Bästa Philippa tillsammans med SUPERÅmål!


Skolstarts outfit

2011-08-22 19:50:15
Så här var jag klädd första skoldagen:


Linne och jacka - Gina Tricot, Byxor - New yorker, Skor - Stadium, Väska - Second hand





22:a augusti 2011

2011-08-22 16:56:27

Dagen är här och den är över! Tjoho! Dagen då jag börjar på ackis! Det var på ett sätt en lång dag för det var så mycket nytt, så mycket info och så mycket intryck så det kändes som tre dagar. Dessutom var det nollnings dags! Våra underbara tvåor (min andra klass ♥) har delat in oss i olika grupper och jag hamnade i den grymma Disney-gruppen. Vårat första uppdrag är att lära oss alla namn (ja, älskade tvåor, ni vet ju att jag har lite försprång, eftersom ni är min andra klass! ♥) och på onsdag-lördag ska vi klä ut oss till olika saker i våra lag. Min grupp ska klä ut sig till olika Disney-figurer. Jag har redan bestämt min och det får ni se på onsdag. Det värsta är dock att man ska ÅKA hemifrån som figuren och komma till skolan utklädda. Kul kul ;) Tur att jag är en väldigt snygg figur då... Hehehehe...

Ja, men kort och gott det var en bra första dag och jag börjar sakta men säkert bli mer och mer taggad. Tjoho!


denna bild lånad av Nikolina i min klass


och denna bilden är lånad av Ellen i min klass 


Nattinlägg

2011-08-22 01:23:31
Ligger här i min säng, har kollat på Vänner avsnitt efter Vänner avsnitt, men jag kan inte sova. La mig i sängen klockan 23... Nu närmar sig klockan halv 2. Känns inte bra. Det är ju första skoldagen imorgon så vill ju vara utvilad och på bra humör men antar att det får bli en kaffe på morgonen för pengarna som inte existerar, ehe.

Är jag nervös? Nej... Pirrig? Nja... Taggad? Ja i så fall det, men varför stoppar det mig från att sova? Ligger typ och tänker på vilka kläder som passar, ska jag köra rött eller rosa? Om jag kör rött kan jag inte ha min rosa klocka... gah, varför tänker jag på sånt NU? Blir trött på mig själv asså. När jag behöver sova så somnar jag inte, men annars kan jag somna när som helst, var som helst...


Gårdagens outfit

2011-08-21 16:03:07




21:a augusti 2011

2011-08-21 14:46:24

Hej :) Söndag idag, vilket betyder att det är IMORGON JAG BÖRJAR SKOLAN! TJOHOO!! Kommer ihåg när jag fick sms av Nikolina för en månad sen "EN MÅNAD KVAR!!!", haha och nu är dagen nästan här.

Gårdagen blev lååång. Först kollade jag på showcaset på ackis där Philippas grupp ägde. Sedan drog jag och käkade med Lovisa inne i stan, vandrade lite innan jag mötte upp Philippa i kungsan för The voice konsert. Jag har ALDRIG sett så mycke rökande ungdomar i mitt liv. Dom äldsta som var där var typ 15år och ALLA rökte. Så mådde asdåligt efteråt och hade dunkande huvudvärk pga all passivrökning. Skitjobbigt.

Anyway. Efter konserten (som btw var awesome annars, massa dansare man känner och dessutom att få se Chris Medina live är ju en ära i sig, berättar mer om konserten sen) så drog jag mig till Philippa, gjorde mig iordning och drog ut och träffade Lovisa, Timmy, Jennifer och Noak :) SÅÅ MYSIGT. Först lite krök på söder och sen Gamla stan som förra veckan.

Idag är det möte med Stage-lärarna. Får se vad vi hittar på denna terminen.


20:e augusti 2011

2011-08-20 13:14:48
Hallå :) Usch, vilken jobbig natt det var då. För första gången på länge hade jag sömn-problem. Låg och vred mig från klockan 00, till klockan 03.30. Sedan vaknade jag klockan 9, låg och vred mig, somnade om och vaknade 11. Så jag fick iallafall mina 8 timmars sömn, vilket jag behöver för att överleva dagen.

Idag har jag en del planerat, först ska jag till ackis för att se Philippa, Carola och Hanna uppträda (Öppet hus på ackis) klockan 15, sedan ska vi väl käka något förhoppningsvis och senare klockan 19 är det konsert i Kungsan. The Voice har sin årliga konsert och i år kommer f*cking Chris Medina! O m g! :D Dock är ju vädret åt helvete så man får ju se hur länge man orkar stå där.

Have a nice day! :)




Rehab

2011-08-19 21:43:42

Hej på er! Idag har jag bara rehabat mig själv iprincip. Legat i sängen, sovit, städat och börjat rensa här hemma lite. Känner att detta är sista dagen jag kunde ta vara på att vara hemma, spendera lite tid med mina djur (vet att det låter töntigt, men dom kommer vara ensamma hemma mellan 8-18 varje dag, ibland längre när jag går i skolan, så har ganska mycket skuldkänslor för det) och njuta av att inte göra något alls. Jag är nu fullt redo för att börja Balettakademien på måndag! Har vilat ut mig ordentligt nu för hela terminen ;) Hehe. IIH, på måndag börjar vi! Faaantastiskt roligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på The Proposal som går på Canal+ just nu :)


Outfit

2011-08-19 20:25:01




Såhär var jag klädd igår. Shortsen vet jag ej vart dom är ifrån, men "jackan" är som sagt från Gina, skärp är second hand och mag-tishan är från Monki :)


Natti!

2011-08-19 01:36:03


Nu tackar jag för mig och säger god natt. Skittrevlig kväll hemma hos Philippa, med många härliga människor. Såååå himla mysigt och massa chips. Dessutom har jag fått tillbaka min stora kärlek för Kent. Åh, tack Carola för att du lockade fram den. Det var längesedan.  


18:e augusti 2011

2011-08-18 13:21:28

Hej BLOGGEN! :) Klockan är bara 13 och jag har redan hunnit med massor ;) Hahaha, nejdå. Jag har hunnit duscha, äta frukost, locka håret, välja kläder.... and that's it. Idag ska jag iväg på grillkväll hemma hos Philippa och Alex. Massa roligt folk kommer så det ska bli trevligt.

Men först har jag lite att göra - föra över pengar från mitt sparkonto (enda stället jag har pengar), dra mig till systemet och köpa någon cider eller så, köpa något att grilla och sedan en liten snabb lunch behöver jag få i mig också. Och nu det viktigaste: måla naglarna ;) Haha!




RSS 2.0