Sista september! MY GOD!

2011-09-30 12:17:07
Shit, imorgon är det oktober och officiellt höst! Galet vad tiden har gått fort.

Har precis gjort mig klar för att dra till skolan nu. Don't you just love sovmorgon?! Har två lektioner och sedan är det dags för ännu en föreställning på Cirkus. Fab!


Vi ska dansa i neon

2011-09-30 00:09:07

TJO-HO. Ikväll har det varit premiär på Cirkus där vi på Balettakademien och dansarlinjen på House of Shapes har dansat bakom Lena Philipsson. Igår på genrepet var det grymt kul (speciellt eftersom Martin Björk och Måsse Zelmerlöv satt i publiken), men ikväll - djävulen vad kul! I slutet ställde sig hela publiken upp och röjde lika hårt som vi, så himla kul. Fick höra  ( och såg ju efteråt då) att Nanne Grönwall var där, Christine Meltzer, Lars Wallin m.m... Men den bästa är ju helt klart PH herself. 

Ja, nu ska vi inte få det att låta som att jag står och dansar själv bredvid PH, utan vi är ju typ 40(?)pers som är med i ett nummer som är 3minuter liksom, så det är ju inte så att Måns Zelmerlöv(f????) kommer ihåg mig nästa dag, hehe. Men effekten vi som grupp är riktigt grym och det är tokigt roligt. Om ni inte har köpt biljetter än, så do it. Det är ju värt bara för att se mig där i 3minuter... eller?... ;)

Nu ska jag sova, fast jag har sovmorgon till 13.30 (hehehe, ja miljö-läran var ju inte helt obligatorisk för oss som körde premiär... visst Janne?).


27:e september 2011

2011-09-27 22:44:51
Hej! Nu börjar det bli sent så jag ska fatta mig kort. Dagen var lååång idag. Känns som att det var igår jag hade fys, fast det var imorse.

fysen jobbade vi idag med extravikt, vi använde oss av en fylld 1,5liters flaska i olika övningar för att det skulle kännas extra mycket. Får väl se imorgon om jag kan resa mig upp.

Modernlektionen gick fort. De hade gjort en massa nya övningar som jag hade missat igår när jag var sjuk. Men ja, det gick som det gick - Helt OK.

baletten började jag känna mig lite dåsig. Kanske fortfarande har lite sjukbakterier i mig som inte har kommit ut än, så jag var bara med på stången. Stången därimot gick väldigt bra och jag fick beröm för min attitudeposition... Ja, en rätt jobbig balans kan man säga att det är. Känns bra, för det har jag faktiskt jobbat med ordenligt mycket.

Sist hade vi teater och idag hade vi helklass. Våran lärare var borta så vi jobbade med andra halvans lärare. Det var jääätteroligt när vi gjorde en övning som heter Frys. Orkar inte förklara hela konceptet, men det är en improvisationsövning hur som helst där man ska hitta på nya scener varje gång läraren säger "Frys". Jag var bara åskådare idag, men jag skrattade så mycket att jag nästan kissade ner mig.

Nu ska jag soooova! Var på Cirkus en snabbis också och kollade på det andra lagets rep. Imorgon är det vår tur att stå på scenen! Tjoho!




Och vi fortsätter växa fast han förblir 16år

2011-09-26 23:00:28


Godnatt.

26:e september 2011

2011-09-26 16:37:42
Hola! Idag har jag legat hemma hela dagen pga min förkylning, som nu förövrigt har avtagit. Jätteskönt. Är liiite snorig bara, men annars är det lugnt. Jag har städat hela köket och vardagsrummet, det var alldeles för längesedan sist. Usch, sjukt nasty. Det är så svårt att hålla rent också med alla hårtussar som flyger omkring från båda djuren. Mm, sjukt nasty.

Nu ska jag iväg och undervisa två klasser, det känns OK i kroppen att göra det.




Ursäkta dåliga mobilbilder

2011-09-25 19:58:41


Henric, jag och Annica


Elin, Andrea och halva Magnus


Myspys och Maria


Sötaste HannE






Sjukt full och glad Elin

Har hört att bilder säger mer än tusen ord. Här har ni ett par tusen då.


Myseftermiddag

2011-09-25 18:36:27
Åh, så mysigt det har varit idag. Trots min irriterande förkylning som kliar sönder min näsa så har jag haft supertrevligt med min Lovisa. Älskar att träffa henne. Vi har alltid så jävla mycket att prata om och jag älskar att vi båda är så bittra på alla människor. Men liksom, folk är ju retard? Och jag och Lovisa verkar vara dom enda som fattar att folk är retard... Jaja.

Vi satte oss iallafall på kära Mariatorget, som alltid, och käkade Yakiniku och Lovisa käkade sushi. Efter det drog vi över till Café Fåtöljen där vi satt och tjötade i ett par timmar. Nu måste vi ses mycket innan hon åker till Barca på obestämd tid. Fan, blir helt ensam kvar här i Stockholm, för tydligen ska Noak också flytta tillbaka till Göteborg. Svikare hela bunten... :(

Om 25min har jag tvättid. Tjo-ho. Har inga rena kläder kvar så det är väl på tiden.


Bästa


25:e september 2011

2011-09-25 13:16:46
Godmorgooon! Gårdagen var så himla trevlig, vilken härlig klass man går i. Vi var först och käkade på Vapiano, förade ett par timmar på Citykrogen och hamnade till sist på Marie Lavaue på söder. Det blev lite skaka rumpa trots bitter DJ som inte vet att kunderna har alltid rätt... Vi fick studsa till house, men det gick bra ändå. Var ju där med massa taggade dansare så dans blev det.

Nu ska jag föna håret för jag ska iväg på lunch/middag med Lovisa. Vi har inte träffats på fleeera veckor och snart drar hon till Barca. INTE OK. Så jag berättar mer om natten senare :)



Två bilder snodda av snygga Andrea.


KVÄLLENS OUTFIT

2011-09-24 16:55:04
Ojojoj, det blev liiiite shopping i Nacka Forum. Är riktigt nöjd med det jag hittade och känner mig fierce. Så här ser jag ut ikväll i min nya outfit:




Varning för osminkat ansikte

2011-09-24 14:16:23
God förmiddag på er. Lördag idag och jag mår mycket bättre än igår. Nyser fortfarande lite, men har druckit te så mitt halsonda är borta för tillfället iallafall.

Ikväll ska jag på middag med klassen på Vapiano och sedan förhoppningsvis ut och parta på stan. DÄRFÖR vill jag väldigt gärna bli frisk. Men iallafall, så blev det bestämt att vi ska ha "fierce" klädsel... och jag kollade in i min garderob och ville spy. Jag är SÅÅÅ trött på mina kläder att jag kommer inte på NÅGONTING jag är sugen på att ha på mig. Därför drar jag mig till Forum Nacka för lite snabb sista minuten shopping, trots pengabrist. Man lever bara en gång, eller?

Puss på er.


HAHA, men UUUSCH! Jaja, varsågoda... spy på ni.


Träningsdagbok 23/09-11

2011-09-23 23:27:39

ATCHO! ÅH, vad är det jag har åkt på nu då? Nej, jag tänker fasen inte vara förkyld... fortsätter leva i förnekelse som jag gjort hela kvällen. Lite svårt bara med snor som rinner ner genom näsan. MYS!

Hur har dagen sett ut idag då? Jo, jag tog mig en liiiiten sovmorgon, vi hade någon gästlärare på Utvecklingstiden på morgonen och jag kände att det kommer bara göra mig trött under hela dagen, så jag låg kvar i sängen.

Balett - Började bra. Känner mig dock lite instabil i höfterna just nu. Känns inte som att jag är placerad rätt, men i övrigt gick baletten rätt OK.

Jazz - På jazzen hade vi uppvärmning, snabb styrka och sen körde vi en enkel chinéeövning över golvet. Den övningen kändes bra och jag kände mig stabil när jag snurrade, tjoho. Efter det - SOLO... Vi har övat på en koreografi i typ två veckor nu tror jag det är och idag fick vi visa upp den en och en. Först var jag jättenervös, men sedan peppade My mig och genast blev jag gladare ;) Det kändes bra, men jag tror jag tänkte för mycket på att göra rätt steg hela tiden (som jag alltid gör) istället för att bara dansa och njuta lite. Men ja... stegen satt ju, hehe. Jag fick den positiva feedbacken att jag ser flytande ut genom hela dansen och att jag behåller mitt uttryck, vilket tydligen var positivt. Tack tack HannE. :)

Sång - Ja, då gick det utför. Direkt när vi klev in i salen började halsen tjockna. Jag harklade, drack vatten, gjorde allt för att det inte skulle göra ont... men ju längre lektionen gick desto mer insåg jag "damn it... nu är det min tur att bli sjuk". Men nej, jag är INTE sjuk... Förnekar tills det försvinner. Iallafall, pga mitt halsont gick sången sådär. Kändes inte som att jag kunde sjunga ordentligt ALLS (inte för att jag kan sjunga när jag är frisk heller) utan kände hur hela jag bara säckade ihop mer och mer.

Nu har jag legat i soffan och kollar på "En prinsessas dagbok" och insåg att mitt UNIKA kattnamn Louie inte är sp unikt... huvudrollen i filmens katt heter ju Fat Louie. Fan, trodde jag var ensam.


Godnatt

2011-09-22 22:21:36


Bilden är från när jag och Philippa barnvaktade och Simon sov på mage, på bredden av sängen, med huvudet utstickande genom gaveln. Ni ser, hans kudde är ju till höger och där borde han haft huvudet. Allvarligt så kissade jag ner mig lite av skratt. Bästa på hela den helgen.

God natt darlings! Imorgon är en ny dag med fullspäckat på schemat, men vet ni vad mer? DET ÄR FREDAG!
Snabbaste veckan hittills tror jag faktiskt. Känns som det var igår jag hade Slapp-lördag. I helgen har jag massa kul planerat, så det ser jag fram emot :)


22:a september 2011

2011-09-22 21:48:48
Hejhå, idag har jag gått på Balettakademien i exakt en månad. BARA? Känns som 1000år, samtidigt som att nollningen typ var igår? Eller?

Idag har varit en kämpig dag. Slåss mot magsmärtor som kommer och går som dom vill och lite okoncentration pga att jag fick höra att min kusin låg på sjukhus igår. Det mamma sa till mig igår var att "hans lever och bukspottskörtel har lagt av"... Eh? Dör man inte typ då? Men idag efter prover hit och dit fick vi veta att det "bara" var Körtelfeber, eller den s.k Kysssjukan, haha BUSTED! Han har antagligen hånglat med någon som hade ett herpes-virus som sedan har satt sig i hans kropp. Men det är bara det att viruset har inte brutit ut och till slut blev levern väldigt inflamerad. Nu får han ligga på sjukhus, i en seperat avdelning pga att det är ett virus som smittar väldigt lätt och han får ligga där i ca 1månad. Blev så himla orolig först när jag fick höra att han låg på sjukhus, för han är inte den som gnäller över småsaker. (Måste tilllägga att ett symptom till Körtelfeber är ordentlig halsont, vilket han hade. Han gick till läkaren som trodde det var halsfluss och han fick antibiotika. MEN idioten, kusinen, TRÄNADE med ont i halsen och antibiotika... Det visar ju vilken nivå han tränar på. Han tränar MMA, vilket är håååårt... så jävla puckat att träna med halsont)

Anyhow. Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och sova. Imorgon ska vi visa upp solo på jazzen och så ska jag repa med Carola i 2:an inför föreställningen i vinter.

Puss.


Feel better ♥

2011-09-21 22:25:15


Skickar en tanke till min älskade kusin som ligger på sjukhus.
Kocham cie ♥


My heart is refusing me

2011-09-21 22:03:38
Hello! Oj, vad dåligt att jag inte uppdaterade igår, sorry. Vi var och repade tills klockan 20 igår, så måste ha glömt helt enkelt.

Idag har jag varit i skolan (surprise). Vi började dagen med modernt, efter lunch hade vi jazz och sist street. I början av streeten gick det bra, jag hade kul, men ju längre klassen gick desto mer deprimerad blev jag. Fan, att man ska vara så jävla dålig på det man verkligen vill vara bra på. Jag SKA bli bra på det. Damn it.

Efter skolan drog jag mig till Stage där jag undervisade mina favoriter, tjejerna 7-9år. Dom är helt underbara och oj, vad jag hade saknat dom... och dom mig! Alldeles crazy var dom hela lektionen. Deras koreografi är faktiskt svår för att vara till dom och dom klarade det riktigt bra. Gruppen har vuxit under sommaren också, så nu är dom typ 10-11 stycken. Kulkul.


RSS 2.0