Hämta mitt hjärta

2012-07-28 11:16:48
Nu ska jag åka in och hämta min fina pojkvän som kommer hit och ska stanna här resten av tiden i Göteborg. Dessvärre försvann ju sommaren, så nu regnar det. Typiskt.



Askimsbadet

2012-07-27 17:28:39



Jag har precis kommit hem efter en hel eftermiddag på Askimsbadet tillsammans med de här två trollungarna. Har varit riktigt gött faktiskt. Men nu är jag helt slut, måste varit för länge i solen. Skulle egentligen träffat Johanna nu ikväll och suttit utanför Ullevi för att lyssna på Bruce som spelar ikväll. Får se om jag orkar om en stund.


Ha en fin dag!

2012-07-27 12:12:38
Nu drar jag till Askim och solar och badar (kanske) med Marlene, David, Leo, Liam och padre. Älskar att sommaren kom till slut! Ha en fin dag!


Snart hemkommen

2012-07-27 10:45:39
Om bara ett par dagar kommer min underbara Lovisa hem från sin en månad långa tågluffsresa som hon har gjort tillsammans med Jennifer. De har rest runt i hela Europa och därför har jag inte träffat henne denna sommaren, förutom en fika innan hon åkte iväg. Men som tur är hinner hon komma hem innan jag åker iväg, så vi hinner mysa :)





Lite bilder från när vi sa hejdå


Uhm, this way or no way

2012-07-26 22:58:53
Herre jisses, finare frieri får man ju leta efter. Killen har satt ribban på hur ett frieri ska vara! Resten av världens killar: Känn pressen asså.


Rubriker suger

2012-07-26 22:46:22
Hej på er! Jag har ju glömt min sladd till mobilen hemma i Stockholmo, så jag kan inte föra över några bilder vilket gör det myyyycket tråkigare att blogga. Nu har jag ju i och för sig fått min systemkamera som mitt hjärta tog med sig från Stockholm eftersom jag hade glömt den. Så jag SKA bli flitigare med bloggen...

Det är ju sååå gött väder nu va! Snälla, snälla vädergudar, var snälla och låt det hålla i sig tills min semester är slut åtminstone! Det är ju bara lite mer än en vecka. Come on! Hur som helst! Sen vi senast hördes så har jag kommit hem från Polen, träffat min fina fina fina fina pojkvän, åkt ut till Tjörn med honom och varit med hans familj i några dagar, varit på Liseberg, träffat lille Liam, med mera. Det har varit några roliga veckor och till helgen kommer baby ner till Göteborg igen för att stanna med mig tills vi tillsammans åker upp till huvudstan igen.

Idag tar jag det lungt här hemma, har åkt på en mindre rolig infektion (en som jag åker på alldeles för ofta.............) och käkar antibiotika nu, så jag orkar faktiskt inte ta mig någonstans. Får hitta på något imorgon.


En bild från när jag precis hade varit hos frisören i Polen


Efter frisörbesöket i Polen

2012-07-26 21:22:44


Klippte av mitt långa, slitna hår och fräschade till mig lite.


thenicle@instagram

2012-07-10 00:19:23





LilleLiam

2012-07-09 16:54:28


Nöjd liten kille i bodyn han fick av sin moster. Herregud vad stor han är för att vara 4dagar gammal.


Kväll

2012-07-07 23:50:49
Jag tog mig en kvällspromenix med kusinernas schäfervalp och fyfan vad ouppfostrad den är. Helt sinnes. Jagar efter bilar, hundar, cyklar, kossor, mopeder, ja allt förutom efter mig typ. My God! Visst, det är en valp, men en fem månaders valp är starkare än vad man tror. Vi gick hursomhelst förbi kyrkogården en stund, ville kolla till min morbrors grav. Han som dog i våras. Men utanför kyrkogården var det fullt med vattenpölar och det var ju det bästa den här hunden visste. Hoppade från ena pölen till den andra. Tacksamt att ha på sig vita converse liksom.

Nu har jag suttit där ute med min fine vän och hans fantastiska hund.


Jag behöver er nuuuu

2012-07-07 18:35:23


Sola och bada i Piña colada

2012-07-07 16:56:48

Hej på er! Jag har nyss duschat och fixat till mig efter dagens poolhäng. Det har varit så jäkla gött väder, att jag kan inte slita mig från att sola och bada. Det är ju inte bra att vara i solen för mycket, men jag måste... bara måste. Jag har smörjt in mig en del så förhoppningsvis är det ingen fara, hehe.

Igår efter jag hade badat och solat hela dagen så åkte jag, mamma, Leo och Jonathan in till stan för Leo och Jonathan ville skejta i skate-parken som finns där. Vi var där en lång stund, tyckte jag och sen åkte vi hemmåt. På väg hem så kör en annan bil rätt in i oss. Vi åkte på en rakstrecka, sen kommer en liten väg in och möter den stora vägen. Så vi ser en bil stå där på den lilla vägen, redo att köra ut, men den ska ju vänta tills vi har åkt förbi. Men näe, det tyckte inte föraren, för precis när vi är vid den lilla vägen så kör idioten ut. "Hade glömt titta åt vänster". Så poff, rätt in i vår bil som pajjas (hela hjulet vek sig typ) och hans bil blev ju inte heller särskilt vacker. Vi har åtminstone en rätt stor bil som tål endel, men han hade en liten volvo som inte lär kunna användas på ett tag. Alla vi är okej, inklusive puckot som inte kan köra (och som hade druckit ett par öl). Det var ingen större krock egentligen, men smällen var rätt hård och det var ju obehagligt. Speciellt för mig som satt där bilen körde in. Inte kul. Kan lägga upp bilder på bilarna senare.


En bild från dagens poolhäng


Lång dag

2012-07-06 23:51:51


Det har varit en lång dag med bad, sol, skate och bilkrock... Skriver mer imorgon istället.


Polen = Spanien?

2012-07-05 23:25:19
Shit, vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Sol och 30graders värme nonstop sedan tidigt imorse. Nu avslutades dock dagen med åska och blixtrar, samt strömavbrott som kommer och går. Hur som helst så har jag (vi) legat och solat ute i trädgården och badat i poolen. Hur nice som helst. Tror dessvärre att det regnar imorgon så då blir det lite paus från solen, men förhoppningsvis kommer det härliga vädret tillbaka. Kändes nästan som att man var nere i Spanien eller Grekland eller något när man låg och stekte under dagen. Sjuuukt nice.

Nu ligger jag i min säng och tar igen det man har missat på internet. Bloggar, nyheter osv. Det är så jääääävla varmt i rummet att jag svettas ihjäl. Dessutom har jag en flugjävel i rummet som surrar i mitt öra (gjorde det hela förra natten också)... ska försöka ta död på skiten. Den sätter sig liksom i ansiktet och typ i öronen på er. WTF!!!! DÖÖÖÖÖ!!


Liam Zacharias Rydell Aharon

2012-07-05 18:12:54

Nu har jag blivit moster till nummer två, Liam. Han föddes vid 7-tiden imorse, 4500g tung (en elefant???!!!!) och 53cm lång. JÄTTEBEBIS med andra ord. Välkommen till världen Liam, men snälla, var lite lugnare än Leo. Liam är väldigt lik nyfödde Leo till utseendet iallafall.


5/7-2012


RSS 2.0