Valborg!

2012-04-30 17:18:31
Nu drar jag till Jackie och firar Valborg på hennes takterass med de bästa människorna. Oooppaaaa! Fantastiskt väder också. Tonight's gonna be a good night.



Treats

2012-04-28 23:29:13
Hellooo. Nu är jag hemma efter en trevlig eftermiddag samt kväll med fina vänner. Mötte först upp Philippa och Hanna i stan och vi fikade på Café 60 en stund innan vi tog oss till skolan och kollade på en föreställning där folk på utbildningen har satt ihop koreografier och visar upp. Det var över förväntan verkligen. Blev imponerad av många, speciellt de i min klass. Grymma! Även fina Jackie hade var med i ett nummer som var superfint. Stolt vän här!

Efter föreställningen drog jag, My, Philippa, Jackie och Martina till Treats och tog ett par cider och snackade skit en stund. Det blev tidig hemgång för samtliga och speciellt för mig som måste hålla i pengarna nu. Åååh, så tråkigt.


Åh, så DÅLIG jävla mobilkamera man har då. Hursom, Jackie och jag på Treats.


Philippa-time

2012-04-28 16:21:23
Nu har jag haft världens bästa lördag. Jag har nämligen betalat räkningar = blivit 7.000:- fattigare och dessutom städat. Shit, vad roligt, va? Så nu har jag fixat mig och ska åka in till stan för att umgåsa med Philippa. Vi ska käka lite och sedan gå på en föreställning i skolan. Trevligt värre!



Dags att gå upp?

2012-04-28 12:29:57
Ligger i sängen och myser med mitt barn. Men magen kurrar... och klockan närmar ju sig 12.30... kanske borde man gå upp?


Olsen

2012-04-27 22:11:19



Pancakes kollar på Let's Dance

2012-04-27 21:32:53


Bitter

2012-04-27 19:33:57


Mösspåtagning 2009


Man blir helt nostalgisk när man ser alla dessa studenter som idag hade mösspåtagning. Fintfintfint! Tänk att det var tre år sedan man själv gjorde det. De som har mösspåtagning idag gick inte änns på gymnasiet när jag gjorde det. Gaaalet!

Idag har varit en riktigt bitter dag. Det enda som har varit bra är vädret. 19+ stod det när jag åkte hem från skolan vid klockan 18. Det är inget särskilt som har hänt, utan vaknade helt enkelt på fel sida. Så ikväll har jag låst in mig i min lägenhet, själv, med en påse chips och två liter Coca cola. Ska kolla på Let's dance, dräggla åt Anton Hysén, sakna min baby som är borta över helgen och så ska jag sova.


Hurts so bad

2012-04-26 21:38:36
Åh, härligt härlig häääärlig klass med Karl och Knut ikväll. Älskar dans! Idag körde vi en av mina favoriter, Hurts so bad. Så - jävla - bra ! LOVE! Imorgon är det  f r e d a g och långhelg, tjoho!


Idealet (blir imponerad om du orkar läsa)

2012-04-25 22:41:50

Vi hade ett föredrag i skolan idag om självkänsla, självförtroende och ideal och hur vi blir påverkade och varför. Jag har velat fram och tillbaka under dagen kring ifall jag ska ta mig ann och berätta vad vi pratade om idag... och jag ska väl ge det ett försök. Det har blivit väldigt många "hej, idag har jag inget liv som vanligt"-inlägg och väldigt lite hjärna. Så jag ska försöka sammanfatta några tankar kring det vi pratade om.

Det jag kände var det mest relevanta (allt är väl väldigt relevant egentligen) var pratet om samhällets ideal och medias påverkan. Jag och min pojkvän har haft långa och många diskussioner kring detta, då han hatar bloggar dokusåpor och allmänt pantade människor, medan jag alltid har sett en charm i det. Men jag känner samtidigt att jag har haft en distans till vad som skrivs i bloggar och jag LÄSER ju bloggarna innan jag dömer dom. Många har ju bara förutfattade meningar och har ingen aning om vad som skrivs. Iallafall, medias makt kom upp och det blev en massa snack om retuchering. Det jag påpekade då var väl att det makten rätt ofta kan hamna hos fel personer, som väldigt unga tjejer som bloggar. Det är ju betydligt många fler som läser Kissies blogg än mode-tidningar nu förtiden. Och saken är att dessa tjejer får makten redan som 14-15åringar och har INGEN ANING om hur de ska hantera den. Men bloggarna blir stora, kända och nu för tiden är ju folk så JÄVLA kändiskåta, speciellt yngre och dom gör ju allt för att bli som kändisarna. Vems ansvar är det då att se till att man inte påverkas?

En annan sak som kom upp var detta med retuchering av bilder. "Vet ni hur MYCKET som retucheras?" "Jaaa..." svarar alla. Alla är ganska medvetna om att det retucheras och att det är mycket. Det blev prat om att de som retucherar försöka visa den perfekta kroppen, men att den egentligen inte existerar. INGEN ser ju ut som på bilderna. Fast, Victoria Secret modellerna då? Vi har ju sett dom gå på podiet, vi har sett dom röra sig, med just sånna kroppar som "inte existerar". Så JO, DE FINNS och folk tänker ju att om de kämpar lite så kommer de att kunna se ut så. Problemet är ju att vi över huvudtaget har detta som ideal. Det som är iprincip omöjligt att uppnå utan plastikkirurgi. Varför väljer vi inte hälsosamma och ENKLARE ideal att uppnå? Gillar vi att vara destruktiva?

Nu har jag säkert ordbajsat en massa... och man förstår säkert knappt hälften av det jag har skrivit... jag lämnar det till en öppen diskussion, haha ;) En sak jag reagerade på idag var en av mina 9åriga elever som kom fram till mig och sa "Kan du hjälpa mig fixa en snyggare toffs? Jag är så himla ful såhär"... och samma elev sa lite senare "NU TILL DET VIKTIGASTE: VAD SKA VI HA PÅ OSS PÅ SHOWEN?"... Jag ba Det är VERKLIGEN inte det viktigaste. "EH JO" svarar hon. Åh, jag önskar att jag kunde ruska om henne och säga "Snälla! VAR BARN MEDAN DU KAN!!!!"...  


Mary-Kate Olsen, perfektion enligt mig


Powernap

2012-04-25 14:02:24
Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Ligger i sängen och ska nu powernapa med mitt barn, så vi hörs sen :) Ikväll blir det jobb.




24:e april 2012

2012-04-24 18:54:41

Hej på er. Sitter helt döende i soffan, för ovanlighetens skull, hehe. Jag kom hem från skolan för en stund sen och ska bara chilla ikväll. Tanken var att jag skulle ta Karl och Knuts klass ikväll, men den slutar så himla sent och det har varit en riktigt lång skoldag känns det som (kanske för att jag för en gångs skull tog mig upp till en morgonklass) så nu är jag helt slut. Jag velade länge fram och tillbaka, men insåg att det enda jag skulle gå på var ren vilja, vilket kanske inte hade räckt för att orka hela kvällen.

Om en timme kommer baby hit och myser med mig. Tydligen ska vi kolla på fotboll, men då får han muta mig med något... förslagsvis Coca cola... eller chips... :D Imorgon blir också en annorlunda dag, vi har bara två teoriklasser på förmiddagen, sen slutar jag. Då blir det hem och powernapa, sen jobba på kvällen. Tjo-ho!

Dags att hoppa in i duschen. Varför "hoppar" man in i duschen?...


Ni ser: piggaste tjejen i stan


Seghelg

2012-04-22 19:59:48

Det har varit en riktigt seghelg, vilket jag gillar då jag alltid håller i gång på vardagarna. Igår var jag och käkade hos baby, sedan satt vi hemma hos hans polare och kollde på fotboll (och dom spelade tv-spel, sjukt socialt). Idag har vi också kollat på fotboll och degat. Sjukt ointressant dag, men mysig för mig som har fått vara med baby :) Nu lagar han mat och jag latar mig. Vi har ju en "du lagar mat - jag diskar"-deal, så därför är det ok för mig att inte hjälpa till...

Imorgon är det  måndag och dags för ännu en slitig vecka på Balettakademien. PÅ ONSDAG ÄR DET ÄNTLIGEN LÖNING! Åh, då kan man ju börja leva lite igen, woho!


Rosa keps och Balettakademie-byxor. Gay?


Tv-spelande


Ciao!

2012-04-21 16:41:01




En gång i tiden...

2012-04-21 14:47:08


... hade jag kort brunt hår.


L to the ördag

2012-04-21 13:33:26
Heej! Lördag idag och jag har fått sova ut riktigt ordentligt. Huuur gött som helst. Nu har jag precis gjort mig iordning, ska strax ner till affären lite snabbt och sen blir det att städa. Jättekul - you know it. Och eftersom det är helgen innan löning så blir det ingen utgång heller. Suck, jag har typ inte varit ute sen min födelsedag.  INTE OK! Det är över tre veckor sedan. Så nästa vecka, då jävlar ska det ut och dansas.

I eftermiddag ska jag ut till abrahamsberg och käka hos baby, jag är ju helt pank så han får vara mn sugardaddy nu... Inte för att han har så mycket mer pengar iofs... faktiskt mindre... men mer mat i sin kyl än vad jag har :) Hehe!



Louie ville också vara med


RSS 2.0