Sista november

2011-11-30 23:05:32
Hola. Kan ju säga att jag är halvt levande, halvt död nu. Har suttit i soffan och fått hålla upp mina ögonlock med fingrarna. Så jäkla slut. Det har varit en lång dag med musikkunskap, modernt, jazz (där jag är retard. vad är det för fel på min höger axel?) och instudering. Instuderingen var nog värst. Vi cleanade ca 2minuter dans i en och en halv timme. F M L säger jag bara. Så jävla mycket detaljer som måste sättas och min hjärna var inte riktigt redo för det.

Efter skolan blev det springa till bussen och åka till Lidingö där jag som vanligt undervisar mina små favoriter. Dom är så jävla tjötiga nu för tiden bara. Gillar inte att dom växer upp. Vissa av dom har jag ju haft i två år så det är sån sjuk skillnad på då och nu.

Anyway. Dags att sova. Imorgon är en till rätt lång dag. Först bodyrolling, sedan jazz, sedan balett och sist komposition. Sedan på kvällen ska jag iväg och faktiskt KOLLA på Lena PHs show för en gångs skull. Jag har ju aldrig sett föreställningen, bara varit med i den. Så det ska bli galet kul. Speciellt eftersom vi får se dansarna (David, Joe och Piotr) i guldiga kalsonger, dansandes på en strippstång. Det tackar man ju inte nej till........ ;)

Puss


Dagens citat:

2011-11-29 22:30:28

"Du är ju ett orginal" - Evelyn Frylén om mig.
Hahaha, helt fantastiskt sagt! THANK YOU!



Skypedejt

2011-11-29 21:47:08

Tjohooo! Hoppas allt är bra. Här är det mycket bättre än igår. Jag börjar känna att jag kan äta mer och mer och det är så himla skönt! Jag hoppas det håller i sig imorgon.

Idag har varit en rätt skön dag. Vi hade lussespexfixande i typ tre timmar på morgonen, vilket var askul. Vi har fått endel gjort, men jag är ändå lite stressad. Det ska vara klart nästa fredag och vi är ju långt ifrån klara, haha. Men men, det löser sig. Sedan hade vi balett som gick bra, jag orkade med hela klassen och kände inte så mycket magsmärtor alls. Däremot kom dom lagom till teatern. Jag fick avstå endel övningar då min mage värkte som fan, men nu har det gått över. Känns mycket bättre.

IDAG HAR JAG SKYPAT LITE MED LOVISA SOM ÄR I BARCELONA! Åååh, saknar henne så jävla mycket här i Stockholm. BEHÖVER henne! Snart är hon i Sverige igen, men då håller hon sig till Göteborg. Lite närmare iallafall. Vi hann inte prata så mycket innan datorerna laggade, men ändå något. I need you darling. Det var himla skönt att få prata lite och hoppas vi fortsätter lite mer regelbundet nu.


Jag och finis.


Nyfunna gamla bilder

2011-11-29 19:09:30
Satt och kollade på Facebook och där hittar man ju de mest udda bilderna från förr. Bilder man hade glömt bort har tagits. Och sen tänker man "Hur tänkte jag där?"... Här är lite exempel: (har bara tagit snälla bilder på mig själv nu)


Detta måste varit 2007. Jag och Daniel däckade i soffan efter någon lång skoldag gissar jag på. Kommer ihåg att jag hade sovit helt sjukt skönt iallafall.


Vår studentskiva 2009. Barbie vs Dita. Men fan vad trög jag ser ut. Haha och det bästa är ju mitt tomma glas. Wtf? Fyll det!


2007, kort hår. Fast här har det ändå vuxit ut lite. Jag saknar ju inte mitt korta hår iallafall.


Också 2007. På idrottshögskolan tror jag vi var.


Förra året, 2010. Jag och Leo busar. Men hur tänkte jag med lacklegginsen till den stickade tröjan?


2008 tror jag. Vi var på Gärdet med skolan och hade idrottsdag. På bilden är det jag och Kalle som sparkar boll.
Jag självklart i min blåvitt-tröja.



2007, precis nyklippt hår.


Trött apa

2011-11-29 00:12:28


Jättefin bild på mig från när jag var hos Philippa igår. Usch.... Hon sa att jag såg ut som en söt liten björn eller apa. Haha, tack (?) :)

Nu ska jag äntligen försöka sova. Mår ju inge bra alls asså. Ångest, stress och oro har ledit till att jag inte kan äta, sova eller leva typ. Har inte ätit ordentligt på säkert två veckor, vilket stoppar mig i dansen. Vägrar låta mig själv dansa när jag inte äter. Ska jag bli smalare så ska det bli för att jag blir fitare, inte av att jag inte äter. Blir så trött på min kropp ibland va!

Imorgon har vi lussespex fix i skolan, sen balett, sen teater, sen slut för idag. Försökte boka tvätt-tid tills imorn men det var lite sent. Så fick en tid på söndag, suck. Ni vill inte änns veta när jag senast tvättade asså.


STORM

2011-11-27 20:44:02
Vad händer med vädret? Det är ju storm ute! Jag åkte hem till Philippa förut och när vi var ute på promenad så var det vääärsta stormvädret. Regn och blåst som fan. Sen lugnade det ner sig, men nu när jag klev av Saltsjöbanan var det ju kaos. Fick springa hem och det ser ändå ut som att jag har duschat. Vart är vintern?


Helgen

2011-11-27 13:25:16
Hola! Ännu en vecka är förbi och vi närmar oss jullov med stormsteg. Idag är det till och med första advent! Mys :) Veckan har gått rätt fort och helgen ännu fortare, fan, det är redan måndag imorgon. Jag har ju inte änns hunnit sova. Hela helgen har det varit utgångar med klassen efter Lena PH showerna och igår fick vi även sällskap av gänget jag var ute med förra vecka. Askul! Jag kom hem efter 4 igår igen och kunde knappt hålla ögonen öppna när jag öppnade ytterdörren.

Jag har förresten gjort min sista Lena PH show! Sorgligt men sant! Nästa vecka kör hon sina sista shower och då är det andra laget som kör. Ska bli både skönt och tråkigt faktiskt.

Här får ni lite bilder från helgen:


I fredags var vi på en skitföreställning med skolan. Förlorade 45minuter av mitt liv pga dom....





Lite snygga bilder på mig och Magnus från Lena PH i helgen. Bilderna är både ifrån i fredags och igår.


Grisig Isabella som i fredags levde lite farligt och tog sig en snus, som sen gav henne en sån kick att hon började vingla. Billig fylla skulle jag kalla det.


För en timme sen när jag vaknade. Finaste ♥


Världens finaste

2011-11-27 09:34:37


Världens finaste kille har varit i Spanien i en vecka. Har ni sett något sötare någonsin eller? Saknar dig mitt hjärta! Hälsa på moster snart så jag har någon att busa med.


Värme

2011-11-26 13:35:09
Drömmer mig bort till värmen, solen, havet och min solbränna. Drömmer mig tillbaka till Kreta.


Utanför vårt hotell

Coola syskon




Mini-Louie


En helt vanlig torsdag

2011-11-25 00:09:50

Först bodrolling, följt av jazz, följt av lunch, följt av balett, sedan komposition och sedan en dejt med Lena Philipsson. Love my life!


Schtekar outfiten fick det bli idag. Byxor från estetiska och strumpor med Snobben på. Visst är jag fashion?

Glada ligan. "alla-vi-som-inte-orkar-dansa-idag"

Har aldrig sett dom förr.........

SJUKT taggad Elin efter klass. Hon ba NU KÖR VI!

"YOU TALKING TO ME?!"

Avslutningsvis ännu en fashionistabild på mig själv. Because I'm worth it.


Go' morron!

2011-11-23 09:21:07


Tänker på dig sessan.

Är redo för en ny dag. En kort dag! Nästan. Jag har bara två lektioner idag eftersom det är andra halvan av klassen som har musikkunskap OCH andra halvan av klassen som har instudering. Så jag börjar sent och slutar redan 15.15. Dock jobbar jag 18-20, men det är bara kul. Idag undervisar jag mina små skitungar på 8år, mina favoriter (säger det till dom jämt och jag säger det till mina äldre elever, hahaha). Nä, nu ska jag fortsätta på lunchen och sen börja bege mig.
Puss


Tisdag... eller?

2011-11-22 21:34:59

Hej på er! Vad är det för dag?... Tisdag? Jo, det måste det vara. Det känns dock som fredag. Vet inte varför. Det har varit ett par långa dagar nu, speciellt igår. Då gick jag i skola från 9-17, sedan undervisade jag 18-21, som varje måndag. Men det är inte varje måndag jag är tom i huvudet och sluddrar när jag pratar. Fattade inte vad som hände, haha. Mina stackars elever fick hänga på så gott dom kunde medan jag slängde ut koreografi som jag tvingade dom att komma ihåg (för jag kommer inte komma ihåg). Jag har bett om ursäkt för mitt handikappade beteende på facebook till dom alla.

Jag kan berätta om lördagen då! Vi kom hem till Philippas killes polare Edvin i typ Abrahamsberg tror jag det heter, där det var korvkalas. Bara massa grabbar, vilket är HELT OK för mig. Eftersom jag fick veta samma dag att vi skulle på förkrök och det är lördag så hann systemet stänga innan jag hann köpa något, tyvärr, så jag fick vara hyffsat nykter på förkröket. Killarna var schssta och bjöd på olika grejer så det var lugnt :) (skämdes så mycket när jag sa nej till allt, hur ska dom kunna veta att jag ligger med huvudet i toaletten om jag dricker annat än cider och alkoläsk?). Vi drog iallafall vidare sedan till Spybar på S T U R E P. ;) Haha, jag känner ju mig aldrig hemma där, men det var faktiskt kul. Trots att dom bara hade torrcider, Fiffi hade dött dagen innan och jag var trött och butter, så hade vi askul! Dessutom var min kusin Karina från gbg i Sthlm med sin kille och sina kompisar, så dom festade med oss/mig på Spybar dom också :) Wie! Jag kom hem efter 04.00 någon gång och däckade rätt fort i sängen. Skedade med min älskling, Louie. Kändes skönt att inte behöva vakna bakis dessutom.

Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate housewifes/Värsta pojkvänsakademien.
Puss och kram


Spybar

2011-11-20 12:47:03


Jag och Philippa var på korvkalas igår. Sjukt grisigt.


Festoutfit

2011-11-19 21:01:09
Ikväll har jag på mig massa nyheter som jag köpt till mig både idag och förra veckan.



Shorts - H&M, Linne - Monki, Kängor - Dinsko, ring - Gina Tricot, Örhänge - Gina Tricot, strumpbyxor - Ullared


Nacka forum

2011-11-19 15:05:59
Nu har jag städat lägenheten hela förmiddagen, så då tycker jag att jag är värd att gå och shoppa upp mitt presentkort på H&M. Vill hitta något fint örhänge och kanske något snyggt festplagg, har ju så få, faktiskt.

Så nu ska jag göra mig iordning och röra mig till Nacka forum. Ikväll ska jag träffa Philippen och vi ska på krök hos hennes killes kompis. Sköj sköj! Får se vad jag är på för humör... är ju fortfarande i chock efter att Fiffi blev påkörd. Stackars lilla Fiffi. Jag ska ringa Göteborgs kommun på¨måndag och fråga hur man påverkar om man vill att bättre skyltning ska upp där vi bor. Det bor så mycket katter på de gatorna och Fiffi är tredje katten som dött i vår familj pga att dom blivit påkörda. Förra året var det ju Louie som hade änglavakt. Grannarna har också förlorat många katter för folk kör som idioter. Och om det är en olycksdrabbad väg måste man ju kunna sätta upp skyltar? Eller?


RSS 2.0