Nyårsoutfit

2011-12-31 18:46:06







Klänning - Monki, skor - Dinsko, örhänge - Philippa har gjort det :)
GOTT NYTT ÅR!!!!


Tackar 2011

2011-12-31 16:57:22
Nu är det dags att börja tacka av år 2011 som har varit ett händelserikt år. Det har till viss del varit det sämsta året och till viss del det allra bästa året i hela mitt liv. Första halvan av året var pest. Jag var olycklig, deppig, bitter och var trött på att livet inte tog fart. Jag jobbade hela dagarna, tyckte jag och på kvällarna/eftermiddagarna låg jag hemma och sov och kollade på tv. På helgerna dansade jag dock balett vilket var min ljuspunkt i veckan. Jag var i ett stökigt förhållande som inte heller gick frammåt utan snarare bakåt och allt kändes bara sjukt jobbigt hela tiden.

Men sen. Sommaren 2011 förändrades allt och lite till. Jag kom in på Balettakademien, jag och mitt ex kom till slut fram till att det inte funkade, jag behövde inte längre jobba på ett jobb där jag kände mig meningslös (jag tyckte inte jag behövdes där) och jag kunde se fram emot tre års dansande. Denna hösten har varit helt fantastisk. Jag har träffat så mycket underbara människor, min klass är fantastisk, jag har festat, levt livet, dansat - bara haft så jävla roligt. Det har kommit stunder då jag inte orkat heller, som när mina två katter dog inom loppet av en månad, jag fick magkatarr, sov inte... Men på något sätt var det okej hela tiden. Jag var aldrig deppig eller bitter, för jag hade så mycket annat runt mig som var så himla bra och roligt. Magkatarren fick jag ju av stress = mycket att göra. Jag har hellre mycket att göra än att jag ligger i min soffa och är deppig som jag gjorde under våren.

Nu ringer jag in det nya året med min kusin, Iwetta och några andra tjejer. Antagligen ska vi sedan ut till gaklubben Gretas och dansa loss hela natten - fan vad jag längtar! Denna kvällen kan bli helt fantastisk. Det blir vad man gör det till, så nu kör vi! Tack 2011 - VÄLKOMMEN 2012, det kommer äga!!

Gott nytt år alla fina människor! (Och ni i Stockholm, saknar er - ni vet vilka ni är... balla balla på er) (Och klassen, försök ha så kul utan mig... vet att det är svårt...:/ Love you!)


Förra årets nyår i Polen


As we enter

2011-12-31 11:42:03

"Förlåt, haha, jag bara trackar dig hela lovet. Men jag är glad och du brukar ju vara glad :)" - ännu ett fantastiskt citat från Evelyn Frylén.

Hahaha, asså hur ofta har jag varit "den glada" ?! Gillar min nya stämpel. Förr var det "Nicole, jag är bitter och du brukar ju också vara bitter, kan vi prata?" typ. Det går frammåt!


Bild från vintern 2010. Hahaha, jag har ALDIRG sett en trögare bild på mig själv.


Hem till Natalie

2011-12-30 17:49:34


Nu är alkoholen tills imorgon införskaffad, outfiten är färdig, det enda som fattas är kalaset.
Nu drar jag mig till korsvägen och hem till min fina Natalie för en massa skitsnack.

Slick


Bra skit

2011-12-30 13:08:30



David Guetta ft Usher - Without you - jävligt bra skit


Ha en grym dag! För det tänker jag ha :)


Varning för jävligt luddigt inlägg

2011-12-29 23:21:17
Hola guapas! Hoppas ni mår bra! Jag mår bättre än jag gjorde igår iallafall. Igår vaknade jag upp och kände mig inte alls bra. Förkyld, ont i halsen och seg i kroppen. Har känt av det lite idag också, men har legat hemma och vilat hela dagen så nu är det mycket bättre :)

Igår umgicks jag med min prins Leo hela dagen, när jag inte låg och sov (vilket jag gjorde i omgångar för jag behövde ta pauser från det lille monstret). På kvällen åkte jag in till stan där jag mötte upp Iwetta och Johanna. Vi satte oss på en pub i Vasa och mös. Sedan anslöt även Lovisa och Miranda med flera, vilket var myyycket trevligt. Det blev dock tidig hemgång för oss alla, vilket jag tror var bra för min förkylning.

Idag har jag degat hemma HELA dagen. Så jävla skönt. Bara umgåtts med familjen. Marlene, David och Leo har varit här hela dagen också, så det var kul. Imorgon har jag inga planer. Ska ringa mina fina vänner och se om någon orkar fika med mig. Har ett par stycken jag ännu inte träffat, så jävla dåligt. Dessutom behövs dricka köpas till nyår. Gash, är det redan nyår igen? Vart försvann detta året? Jag är dock sjukt redo för 2012. Detta är dessutom det första nyåret som inte firas i Polen på typ 5år. Herre gud, jag vet ju inte hur man gör här i Sverige?!


Jag och grisen. Ett riktigt charmtroll va? Blåvitt tröjan är på dessutom. Man ska ju lära dom tidigt.


Tråkig tjej igår. Min nya tisha och mina nya klackar. Dock är jeansen ca 100år gamla. Hahah, fan vad stel jag ser ut.


i know we could live tomorrow, but i know i live today

2011-12-27 23:49:44



Jag har haft en jättehärlig dag på Fröunda torg med min finaste Natalie. Det blev en hel del shopping för min del. Kan visa upp det jag köpt imorgon om jag kommer ihåg. Minnet är inte det bästa nu för tiden. Ikväll har jag legat hemma och haft jättetråkigt, så jag ringde Philippa och tjötade ner henne, tills hon tröttnade. Så då har jag istället kollat på filmen "My bestfriends girl", jättemysig film. Och eftersom jag fortfarande har en massa energi och inte kommer kunna somna på ett tag så ska jag HÖR OCH HÄPNA ta och läsa lite. För ett halvår sedan läste jag ju boken "Varför gråter inte Emma?" och jag hade tydligen lämnat den här hemma i Göteborg. Så nu har jag börjat läsa om den, den är ju så jävla bra. Lyckades läsa en sida utan att gråta, sen brast det. ILLA!

Puss och kram på er!


HA-HA-HA!

2011-12-27 21:03:08


Helt underbart.


Hahaha!

2011-12-27 18:26:07


SÅ min humor!


John Blund kallar

2011-12-26 23:17:02

Nu ger jag upp. Dags att sova. Imorgon väntar en dag på Frölunda torg och mellandagsrean tillsammans med min fina bästis Natalie. Jag har inte träffat henne sen mitt höstlov, så jag har saknat henne gaaalet mycket! :) Vi har massor att prata om kan man ju säga. Sedan får hon hjälpa mig köpa skor och nyårsklänning. Åh, jag ska äntligen SHOPPA!


Natta och jag


26:e december 2011

2011-12-26 15:40:34
Hej. Jag lever inte riktigt idag. Utgången i Göteborg igår var fab och jag hade skitkul. Men när man kommer hem 05.30 och är redigt rund om fötterna så mår man inte så bra nästa dag kan jag säga. Jag har precis hoppat ur duschen och ska väl försöka komma tillbaka till livet lite smått nu.

Jag hade en riktigt rolig kväll igår. Tack alla fina som jag var med igår, speciellt Elin, Timmy och Anita. Och ett stort tack till Gretas som självklart levererade. Varför går man inte till gayklubbarna med en gång? Det är så jävla kul!! Jag hade iallafall askul igår, så det är värt att må sådär idag ;)

Nu får jag ta och fixa mig lite. Ska försöka få tag på Anita också, jag skulle ju hem till henne idag. Oops. Hoppas på en kvällsfika. Leo och Marlene är här också, så ska busa lite med min skitunge.


Jättefin bild från julbaletten......


Who you are

2011-12-25 15:56:11
Lägger upp ännu ett klipp på mina fina elever från förra veckans show. Det här är en duett mellan de fantastiska dansarna Klara och Sebbe. Jag satte ihop detta för att själv öva mig på att koreografera street. Nu är ju verkligen inte detta street alls egentligen, men mer åt det hållet än vad jag vanligtvis brukar koreografera iallafall. Jag kallar det "lyrisk-Nicolestreet", haha. Dom var iallafall grmt duktiga och jag tror vi endast hade tre eller fyra reptillfällen. Låten de dansar till är Who you are med Jesse J.


Pics

2011-12-25 00:43:05
Lite bilder från dagen. Mest på mig. För jag är bäst. Därför är det mest bilder på mig. Om ni undrar. Sa jag att det är mest bilder på mig förresten? (Julafton har varit jättemysig förresten)


Obligatorisk "dagens outfitbild"... Stelt ansikte dock.


Sjukt taggad på julklappar. Såklart, när man har ett Xbox att vänta sig... somliga andra fick strumpor. *host*

Mysigt värre.


Shit, vilket fräsch (stavas det med sh, eller sch?) tjej.


Ahmen, shit, vad klämkäckt. Kan ju säga att jag inte var så glad och trevlig annars... He-he-he. 


Hahaha! Strike a pose. Jag tog först en bild på henne som blev sjukt stel. Så sa jag till henne "Men Marlene, sjukt stelt!", var på hon svarar "Men vadå, hur ska man göra då? Så här eller?!" - Ja det där var ju avslappnat... 


Avslutningsvis. Jag och min prins. Men fan, vilken snorunge han blev under kvällen, haha. Vet inte hur många gånger han sa till mig att "FLYTTA PÅ DIG", bara för att han skulle komma fram till sina presenter. Haha, han blev helt besatt. Så sen när alla julklappar var utdelade och öppnade, så började han gräva bland allt papper efter mer julklappar. Jag fick verkligen kämpa för att dra bort honom från allt papper som låg under granen där det enligt Leo fanns "mer julklappar!!!".  


God jul!

2011-12-24 15:38:57


God jul på er! Hoppas ni får en fantastisk julafton.


Youngblood

2011-12-22 22:14:13
Åh, jag är så himla stolt. Jag har precis varit i Nordstan här i Göteborg och kollat på min fine vän Henric och hans nya pojkband Youngblood som Fredrik Kempe har satt ihop. De uppträdde med sin nya låt "Blame it on you" samt en jullåt och dom var sååå bra. Jag är så stolt över dig gubben! Min högra hand Matildas pojkvän Oskar är också med i bandet, så det var kul att se dom idag. I februari ska dom vara med i Melodifestivalen i Leksand och kicka ass och imorgon blir det Bingolottos uppesittarkväll som dom uppträder på tillsammans med Molly Sandén. OM jag ska kolla!

Sveriges version av "One Direction" :)

Här är deras video: (Checka Henrics splitthopp)


RSS 2.0