Bilder från Dieselverkstan

2012-05-31 22:41:59





Sommarlov imorgon

2012-05-31 17:52:03
Hej på er! Idag mår jag mycket bättre, köpte mig Kan Jang och halstabletter igår, så idag kunde jag stå på benen igen. Och eftersom det var vår sista dansdag i skolan så kände jag att jag skulle vara med och köra. Sista jazzklassen med Therese var det också, riktigt trist. På balette hade vi publik: årskurs två satt och kollade! Skitkul tycker jag, det behövs lite omväxling.

Ikväll ska jag städa, packa och mysa med min katt, för imorgon är det skolavslutning och sedan åker jag ner till Götet i ett par dagar. Min lille prins fyller hela TRE ÅR. Stora killen nu! Ska bli så kul att kramas med honom och gå på hans kalas :) Och Louie ska få åka på semester. Ska antagligen lämna kvar honom nere i Göteborg nu, om jag vågar. Jag är så himla rädd för att han ska bli påkörd eller dö på annat sätt. Våra djur har ju inte haft sån tur (sen Pancakes dog så har vår katt Tiger blivit påkörd och brutit bakbenet) så jag vet inte om jag vågar lämna honom där.



Två bilder från baletten idag, tagna av Jackie :)


Atcho!

2012-05-30 14:09:25
SUCK! Jag hatar att vara sjuk! Jag är aldrig sjuk! Inatt vaknade jag flera gånger av att jag hade så ont i halsen, vilket inte gör mitt humör bättre precis. Men till slut lyckades jag sova ett par timmar och gick upp efter 12. Nu har jag gjort mig iordning och ska åka in till stan för att fika med fina Angelica som är hemma ett par dagar från England. Har inte träffat henne sen efter nyår någon gång, så det lär vara en hel del att prata om :)

Efter det blir det jobb på Lidingö. Har två klasser idag, sen får jag åka hem och sova igen. Längtar faktiskt redan.


P!nk

2012-05-29 21:27:33


Vaknade upp med värdens snorigaste näsa och förbannat ont i halsen. Så jag somnade om och vaknade först klockan 15.00 igen... jag som hade tänkt att åtminstone gå på teaterlektionen. Istället tog jag mig en dusch, käkade lite snabbt och åkte till skolan där vi i klassen, tillsammans med vår klassföreståndare skulle ha en picknick. Det var jättetrevligt och gott med kakor, men lite efter 18.30 drog jag, My, Maria och Rebecca till Hötorget för att fira Loreen som är tillbaka i Sverige efter sin vinst.

Nu ska jag ta och dricka lite te och kolla på Desperate Housewifes, blir nog att sova tidigt idag. Mår inte bra alls.


Bra kväll

2012-05-27 15:56:00
Idag mår man som man förtjänar. Vilken kväll! Så nu efter att ha legat i solen en stund åker jag in till stan och går en promenad på Djurgården med Philippa. Jag ska äta glass. Puss



EUPHORIA!!!!!!!

2012-05-27 03:30:01

WE'RE GOING UP UP UP UP UUUUP!! TACK LOREEN!


Kvällsplaner

2012-05-26 16:55:06

Kvällens planer: Först in till stan för att käka med Jackie och Nissepisse, efter det Balettakademiens treors slutföreställning på Dansens hus. Därifrån springer vi alla sedan hem till Jackie för att se Eurovision song contest, mycket viktigt att gör just detta. Kvällen slutar sedan med fest på Pure där vi firar att föreställningarna är över samt att vår kära Helle fyller år snart. Tonight's gonna be a good night.






Underbara sommardagar

2012-05-26 15:46:37
Nu börjar allt kännas sådär bra igen. Mår så himla bra! Jag har ingenting att klaga över känns det som, trots att jag inte har pengar och trots att min älskade kaninis gick bort för två veckor sedan. Livet går vidare och denna veckan har varit fantastiskt härlig.

Vi har haft föreställningar torsdag och fredag, och hela veckan har det varit repetitioner men också en massa häng i solen. Jag har till och med fått lite färg! Det har gått riktigt trögt, men nu börjar det synas. Igår had ejag bränt mig på låren så jag hade en riktig "bonne-bränna" från mina shorts. Hälften röda och hälften vita lår. Hehe. Nu har det som tur är lagt sig lite.

Igår följde jag med baby till Vasaparken där han mötte upp sin bror och ett par kompisar för att spela fotboll. Jag låg och solade, de svettades på fotbollsplanen. Sedan anslöt även Jackie och när baby drog till jobbet kom även Carola och sedan även Nisse, Jackies lammkött. Där satt vi och hade det supertrevligt tills vi alla kände att vi hade bränt oss lite och vi behövde röra oss mot Dieselverkstan.




Föreställning på G

2012-05-23 23:03:31
Hej. Jag har repat på Dieselverkstan mellan 9-21 idag, så jag tror ni förstår att jag är hyfsat döende nu. Ska försöka ropa in katten sen gå och lägga mig innan jag somnar här i soffan.

Imorgon och på fredag har vi föreställning med skolan på Dieselverkstan i Sickla. Klockan 19.00 (fredag är bästa dagen att komma ;) ) tycker jag att ni ska pallra rumporna dit och kolla på framtidens dansare. Fantastisk show med grymma dansare. Be there or... don't. Puss


Inte riktigt rätt affisch... men nästan.


Godnatt, eller?

2012-05-21 23:21:35
Ja, men migrän såhär en måndagskväll är väl kul. Jag har iallafall träffat människor idag, solat och undervisat. Ska inte klaga allt för mycket... ska ju ändå bara sova nu, så då kan jag lika bra sova med migrän. Eller?

Godnatt


Har hört att vi dansare alltid sitter med raka ryggar. I don't agree....



IMORGON SKA JAG TRÄFFA MÄNNISKOR!

2012-05-20 22:54:47

Jag ser verkligen fram emot min korta skoldag imorgon. Torts att den är kort så kommer jag åtminstone få träffa människor (visst träffade jag baby igår, men han var ju halvtdöende också då han hade haft lite för roligt dagen innan) och få röra mig från soffan. Har börjat få sittsår...

Idag var jag ute ett tag i solen och så har jag haft fyra telefondejter. Givande dag måste jag säga. Men nu kollar jag på Bridget Jones dagbok 2. HON ÄR JU HILARIOUS! Seriöst! Sjukt UNDERSKATTAD kvinna! Älskar henne! Har skrattat så jag nästan kissat ner mig flera gånger.

Nu är denna tråkiga helg över. Fan vad skönt.


Tack Marlene!

2012-05-19 21:39:55
Fick sms imorse: "Kolla ditt konto.", då har min kära syster satt in pengar för att hon tycker synd om mig för att jag är så fattig. Hahaha! Som medelande stod det "Ät mat!!" och det gjorde jag! Passade på att unna mig mina älskade Pringles också, åååh, åååh så gott! (Köpte mat med baby också, så tro inte att jag bara köpte chips). Min sååå långtråkiga helg blev räddad.

Säger bara att livet om student är stundvis väldigt roligt, men fan inte lätt.


Världens tråkigaste fredag

2012-05-18 22:15:37
Seriöst. Jag är så fruktansvärt uttråkad. Det kan ha varit den tråkigaste dagen någonsin. Jag har fått sysselsätta mig hela dagen. Sysselsätta mig med saker som inte kostar något. Som vadå? Kolla på tv. Prata i telefon. Spika upp ramar. Sova på soffan. Värma mat. Men ni hör ju. Hur tråkigt låter inte detta? Och ikväll har jag kollat på Let's dance, UTAN fredagsmys. Inga chips... ingen cola... inget godis. Jag är så jävla sugen på Pringels att jag skulle kunna offra ett finger för att få det nu. Men när man har 5:- på kontot så får man leva så här. Tråkigt. Känner mig väldigt ensam dessutom. Inte änns katten vill vara med mig. Åååh martyyyyr. Stackars mig!!!!


Finn ett fel

2012-05-18 18:36:35


Min katt var ute på promenad i sex timmar. Fick hem honom så här.


Om du lämnade mig nu

2012-05-18 13:26:45

Hej på er! Fredag idag. En vecka sedan min bebis gick bort. Det blir lättare, men tomt är det. Nu är det hur om helst långhelg, var ledig igår och är ledig idag. Men tyvärr blir det inga aktiviteter för mig då jag är helt, helt, helt pank. Och mina kära årskurs tvåor är bortresta, så kan inte leka med dom heller. Men jag tycker om att vara hemma och chilla. Känner att det behövs ibland och det är ju likabra när jag ändå inte har pengar. Baby åkte till sin vän för ett par timmar sedan för att spela DiabloIII (som han satt uppe och spelade en hel natt för ett på kvällar sen), hahaha, asså ibland undrar man ju... och ikväll är han också upptagen. Så jag får sysselsätta mig själv. Tur att jag är bra på att prata med mig själv.






RSS 2.0