31:a oktober 2011

2011-10-31 13:13:15
Goooodmorgon (?)... Inatt har jag sovit som en prinsessa. Drömt en massa konstiga saker och vaknade inte förrän klockan 11, då jag kände mig sjukt utvilad.

Idag ska jag iväg med mamma till Frölunda torg en stund, får se vad som finns där, sedan ikväll ska jag möta upp Natalie och fika (?) :) har inte träffat Natalie sen typ... juni tror jag. Så det ska bli kul att få ta igen lite som man har missat i varandras liv. Nu har jag iallafall precis tagit mig en dusch, klätt på mig och ska bara fixa håret innan vi drar. Jag har förresten köpt mig en nya skjorta! Så snygg! Visar sen. Puss


ÄMTLIGEN EN FUNGERANDE DATOR!

2011-10-30 22:57:52

HEJ! F Ö R L Å Å Å Å T ! Så himla dåligt. Men min dator har faktiskt lagt av helt så jag har inte kunnat uppdatera. Men vet ni vad? Nu är jag äntligen i Göteborg och jag får äntligen trycka i mig skitmat. Gissa vad jag har gjort idag? Ätit chips, druckit cola och ätit Mc Donalds. SÅ JÄVLA GÖTT! :)

Iallafall. Veckan har varit lång och mycket har hänt, så jag drar det någon annan gång. Nu vill jag bara säga att jag lever och att jag är i Göteborg. Jag har umgåtts med Leo hela dagen och varit på Frölunda med Jonathan, Marlene och David (och Leo). Nu är jag så jävla trött så jag dör. Har varit uppe sedan klockan 06.00 och jag gick och la mig 01.30 igår typ. Sedan natten innan dess var jag ute med Philippa till 03.30 och vaknade ca 09.30, så jag har ju inte sovit ut än direkt. Men det ska jag göra imorgon!


23:e oktober 2011

2011-10-23 12:07:50

Ja och igår ca en minut efter jag skrev förra inlägget dog datorn igen. Typiskt. Men nu verkar den vilja fungera bättre.

Det är söndag idag och jag har inga planer alls för dagen förutom ikväll då jag ska möta Sara från Stage och ha lite möte om vad vi kan fixa på skolan. Så resten av dagen ska jag ligga i soffan/sängen och snooza. Älskar söndagar!

Igår så barnvaktade jag hela dagen. Jag tog med mig dom på bio i Kista där vi såg Nalle Puh! Såååå himla mysigt. Jag tror att jag gillade filmen mer än ungarna, för jag garvade hela tiden, haha. Älskar ju Iors humor. Helt fab. Sedan satte vi oss och fika innan vi åkte hem och dom lekte medan jag låg framför tvn, haha. Trevlig barnvakt. Fast sedan när dom fick kolla på tv så ballade dom typ ur och började springa runt i cirklar... LIIIITE för mycket godis för dom på bion kanske? Skulle nog gissa på det.

Nalle Puh: Visst är det väl en underbar dag?
Ior: Jag önskar jag kunde säga ja... men det kan jag inte



En vecka till

2011-10-22 22:09:59
HEJ! Förlåt att jag inte uppdaterat på två dagar, men min dator la av? Fattar inte, den funkade på morgonen, men dog på kvällen och nu har jag fått starta upp i felsäkertläge. Fattar ingenting, men får be pappa fixa i Göteborg.

Det är söndag och nu har jag klarat mig i två veckor utan godis, läsk, chips, skräpmat och bakelser. Känner mig så jävla duktig om jag ska vara ärlig. Idag så barnvaktade jag och vi gick på bio. Dom sitter med både chips och godis och smaskar, medan jag fick nöja mig med en päronbonaqua och lite överblivna popcorn (popcorn får jag äta). Ändå klarade jag det! Dessutom frågade barnvaktsfamiljen mig sedan om jag vill ha kebab eller pizza, fick tacka nej. Sen så får jag sms av Marlene som säger "Fick dåligt samvete över att du äter knäckebröd till lunch, medan jag äter pizza och Ben&Jerry's, så jag har satt in pengar så du kan unna dig".... Gaaah! EN VECKA KVAR! Jag köpte mig en grekisksallad iallafall.

Lägger upp lite bilder osv lite senare. Ska ut och ropa på Louie nu. Puss


Afro, jump och Nsync

2011-10-19 22:39:33

Hej på er! :) Ska precis gå och lägga mig, är heeelt död nu. Vi har haft en galet fysisk dag så nu behöver jag min prinsess-sömn. Vi började dagen med afrodans, där man iprincip rör sig nonstop och det är bara galet och stort hela tiden. Man känner av den dåliga konditionen kan jag säga. Efter lunchen sedan hade vi jazz där vi hoppade halva lektionen och sist hade vi street som alltid är sjukt fysisk och svettig. Men vi dansade till Nsync! Asså! Snacka om att jag blev helt lycklig! Jag hade knappt någon energi kvar, men när han satte på låten så bara flög jag typ. Så kul!

Ikväll har jag undervisat mina 8åringar som är sååå duktiga och så engagerade. Blir lite varm i hjärtat efter deras lektioner. Tänk att JAG har fått dom att älska dans. Det känns stort.

Nä, dags att sova. Puss


Mys

2011-10-18 22:17:13



Näringslära

2011-10-18 20:11:57
Hola! Hoppas allt är bra med er. Här är det kallt och regnigt, men jag mår bra... förutom att mina ben aldrig mer vill ställa sig upp, typ. Är helt slut. Jag håller dessutom på att tvätta vilket inte är så kul i detta vädret när tvättstugan ligger ett kvarter bort. Men men, fisksätra är ju fisksätra.

Idag har det gått bra i skolan. Kände mig peppad på moderna och den var skitrolig. Men på morgonen hade vi en lektion som heter Näringslära där vi får lära oss mycket om kost, kosttillskott, fetter, skelettet, vad som är bra att äta och hur mycket. Idag snackade vi mest om fetter och olika fetter som finns. Så kom vi in på Omega3, som man får i sig av fisk. Men eftersom jag inte äter fisk eller någonting från havet och har inte gjort det på 7-8år, så känner jag att jag ligger lite efter och måste börja få i mig omega3. Jag får ju säkert i mig det lite omedvetet då och då, men det kan vara bra att försöka ha en rutin i att äta något med omega3 ett par gånger i veckan utan att behöva köpa omega3tabletter. Och då fick jag veta att det finns omega3 i Rapsolja bland annat, (så snacka om att jag hällde på olja idag när jag stekte pyttipanna) men också från linfrön. Och då var jag så duktig idag att jag köpte mig en påse med linfrön som jag nu ska börja hälla på mina sallader osv :) Nyttigt liv - here I come.




PÅ YOUTUBE: Ordningsvakt fängslar 12åring

2011-10-18 17:00:00

Gör vakten rätt i att sätt handfängsel på 12åringen? Enligt mig är det HELT RÄTT. Killens beteende är pinsamt och om inte föräldrarna hade tänkt att sätta honom på plats så får ju någon annan göra det. Det har diskuterats mycket i om ordningsvakterna misshandlar pojken, men vad jag ser så är det ju pojken som sparkar vakten och då får vakten nog och lägger ner honom på marken istället för att han ska vara still.

Måndag i vanlig ordning...

2011-10-17 22:56:49




(bilderna som pryder ackis vägg är på alla oss som går på dansarutbildningen)

Ja, en helt vanlig måndag då. Nästan. Förutom då att hela idolgänget var på skolan och repade inför fredagens veckofinal och förutom att vi fick sitta och kolla på tvåronas balettlektion istället för att dansa balett själva. Men det var kul. Och på jazzen har vi ÄNTLIGEN börjat med stora hopp. SOM jag har längtat! Dock var jag helt färdig efteråt, men skulle fortfarande undervisa 3timmar. Sådant man får ta. Jag har dessutom bara sovit ca 5timmar inatt, kunde inte somna. Var alldeles för hyper och låg och tänkte på hur mycket jag gillar mitt liv, typ. Hur ofta händer det att JAG gör det? Bitterf*ttan #1! Men jag är faktiskt riktigt nöjd med min tillvaro just nu och snart ska jag till Göteborg. Längtar.


PÅ YOUTUBE: Martin Björk

2011-10-17 16:00:00

Kommer han få en dejt med Aniston då?

PÅ YOUTUBE: Fest hos...

2011-10-16 20:11:27
Ni som missade Idol i fredags, ni får inte missa detta underbara klipp. Jag kissade nästan ner mig när jag såg detta.


Godisförbud

2011-10-16 17:56:22

För en vecka sedan började jag med ett förbud mot godis, chips, läsk och skräpmat ända fram till lovet. Då var det tre veckor och nu är det bara två veckor kvar. Varför börjar jag med detta förbud? Jo, förra veckan åt jag nämligen upp 1kg godis, utan att bjuda andra, själv på två dagar. Och med tanke på min storlek (157,5cm) så känns det inte som en vinnare. Började tycka synd om mina tänder och mina inälvor som behöver leva med mitt destruktiva beteende. Jag unnade mig själv alldeles för mycket och tyckte jag förtjänade lite för mycket godis och skit, men det förstör ju mig bara mer än att jag vinner något på det. Så ja, fram till love är det totalförbud. (Men förbudet sa inget mot bullar ;) ). TVÅ VECKOR 2 GO! HEJA MIG! Kan ju säga att det första jag kommer köpa när detta är över är en FET påse lantchips och en stor meny på Mc Donalds.  



Bilder från igår

2011-10-16 16:15:55



De två översta bilderna är snodda av Melodie



Gårdagens...

2011-10-16 15:28:37
Igår efter Lena Philipssons show så gick jag, Maria, Madde, Melodie, Andrea, Hanne och Magnus ut och tog ett glas på söder. Supermysigt. Sedan blev det Mc donaslds (inte för mig dock) och sist Moveitz för mig, Magnus och Madde innan vi till sist också gick hem. Så här såg jag ut igår: (ignorera tvättberget)



GOD NATT

2011-10-16 03:40:33


Tack för en trevlig kväll tjejer och Mange. Love!
PH PH PH PH!


RSS 2.0