Fika #3

2012-02-29 23:21:24
Då kom man hem för en stund sen ifrån fika #3 idag då. Denna gången var det med min fantastiskt fina vän Johanna. Åh, jag tycker så himla mycket om henne, fina människa! Vi satt och tjötade i nästan tre timmar tror jag om allt som vanligt. Hon är verkligen en sån person jag saknar i Stockholm. En människa som verkligen är nere på jorden och är underbart bitter. Love you baby!




Ska vi gissa hur många kilon jag har gått upp detta lovet eller? Fika, fika, fika, fika!


Vårdag!

2012-02-29 18:20:49

Åh, vad härligt väder det har varit idag! Det är iprincip varit vårväder med en massa sol och lite värme. Hur härligt som helst. Och dessutom har jag fått umgås med världens finaste människor. Imorse efter att ha krigats med Leo, lyckades jag till slut ta mig till Marlene och lämna av busfröt för att sedan ta mig in till centralen där jag mötte upp bästa Jackie som är på besök i Göteborg. Vi satt tillsammans med Lovisa en lång stund på det nyöppnade Starbucks(et?) som finns på centralen i Göteborg. Hallå, varför har vi inte Starbucks i Stockholm? Om Stockholm nu ska vara framsidan liksom, kom igen.

Efter att vi suttit där och tjötat (och Jackie och Lovisa fått lära känna varandra lite) så drog vi oss in till Nordstan där det blev lite shopping (inget för mig... inget alls... nejnej...) och sedan satte vi oss och käkade gott på Paprika (självklart när man är med mig) dit även Miranda sedan kom. Supermysigt! Nu är jag hemma en sväng, behövde en paus från stan, men ska strax röra mig in till stan igen och träffa min underbara Johanna. Det blev ingen träff med Anita idag heller, vi går helt enkelt om varandra hela tiden. Inte ok, INTE ok. Vi får lösa det på något sätt.

Vi höres sen.


På spårvagnen med grisen


Vackra Jackie


Fantastiska Lund


Taggad tjej


Respekt yao (Latte macchiato med extra vaniljsmak, ja)


Mitt underbara Göteborg


Monsterbarn

2012-02-28 22:19:22
Klockan är över 22 och monstret sover fortfarande inte. Jag och mamma hämtade upp honom på dagis ca 15.30 och han har fan inte suttit still en sekund sedan dess. Jag är verkligen helt jävla slut. Men nu ligger han äntligen i sängen och ska sussa, så nu får jag en lugn stund. Tur att han är så jävla söt...
Imorgon har jag en helt fullbokad dag. Först lämna Leo hos Marlene på förmiddagen, sedan ska jag in till stan för att möta upp fantastiska JACKIE som kommer till Göteborg för att träffa en vän. Vi ska fika tillsammans med Lovisa och eventuellt Miranda. Efter det blir det nog ytterligare en fika med Anita (NU ska vi ses!!) och på kvällen ytterligare en fika/glas? med min älskade Johanna. Kommer nog vara helt slut imorn kväll efter alla dessa möten, men det är det värt för att få träffa mina hjärtan :)

Ändrade planer

2012-02-28 11:30:31
Det blir lite ändrade planer idag såklart. Istället för lunch med Anita blir det Ikea med mamma. Haha, jag och Anita lyckas aldrig få till det asså... Men imorgon ska vi försöka ses. Det måste vi!!
I eftermiddag blir det at hämta upp skitungen på dagis :)

"When I catch y'all, I'm gonna fuck both y'all up"

2012-02-27 23:41:57
Hihihihi.... Så j*vla braaaaaaa!

(miss ya!)

Fullspäckad dag

2012-02-27 23:32:10
Hellu guapas! Hoppas ni mår bra. Idag har jag utnyttjad dagen till fullo i jämförelse med vad jag gjorde igår, ehe. Dagen började med att jag gick upp vid 10 (tidigt...) och åkte med morsan, Marlene och monstret Leo till Kungälv. Marlene skulle handla bakgrejer typ och sen skulle morsan till Citygross i Ytterby, trevlig utflykt med en lite gnällig Leo. "JAG VILL HA GLASS!!" ekade i Citygross.... jag ba Not my child...

Iallafall. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Lovisa på lite fika. Mysigt som vanligt att träffa baby. Efter fikat drog vi faktiskt hem till hennes och Mirandas nya lägenhet och hängde med Miranda också :) Så himla härligt att träffa tjejerna. Önskar att jag kunde träffa dom oftare. Men vi har bokat in någon med dejt i veckan iallafall så det är kul.

Imorgon blir det en lång dag också. Upp och luncha med mitt hjärta Anita ett par timmar och sedan ska jag fakiskt hämta upp Leo på dagis. Jag ska passa honom hela dagen och han ska även sova över här då. Kul att gå upp med tuppen på onsdag - eller?

Vi hörs imorn, puss.




Sorry för de extremt dåliga bilderna, men det var dåligt ljus i rummet och datorn jag lånar (lämnade min i sthlm) har inget redigerings program så jag/ni får stå ut med kassa mobilbilder denna veckan.
Har förresten en ny blus på mig som jag fick av morsan. Kul att ni kan se den så bra på bilden... ;)


Nostalgi

2012-02-26 20:50:31
Sitter i sängen och är sjukt uttråkad, så jag satte på lite nostalgi-musik: Backstreet boys. Åh, så himla mysiga låtar! Jag har ju varit på två av deras konserter och gråtit en skvätt när dom spelat några av dom fina lugna favorierna.

En favorit är låten "More that that", så himla fin!

Älskade västkust - eller?

2012-02-26 19:31:37
Hej på er och ledsen att jag inte har skrivit något i veckan. Jag har gått i skolan och haft fullt upp på eftermiddagarna/kvällarna så har inte hittat något tillfälle. Men nu är jag tillbaka och har äntligen fått ett riktigt efterlängtat sportlov. Igår morse gick jag upp alldeles för tidigt för att vara en bakis-lördag-morgon, lämnade en fin grabb sovandes i sängen och satte mig på tåget ner till Göteborg. I fredags blev det en spontan utgång, efter en nice middag på Vapiano med härliga människor. Självklart hamnade vi på Lobby och dansade tills klockan närmade sig halv 3. Problemet var att jag inte hade packat (skulle ju göra det på kvällen, men det blev utgång istället), så jag fick ställa mig och packa väskan klockan halv 4 på morgonen. Inte jättekul när man ska upp halv 8. Men men, jag överlevde.
Kom som sagt fram igår förmiddag, sov lite då, busade med Leo och sedan åkte jag och mötte upp lite folk för att kolla på mellon. Tyvärr blev det en kaos kväll, som jag verkligen inte vill berätta mer om, så det blev hemgång tidigt. Suck, det kaoset tog verkligen på krafterna och idag har jag inte änns orkat byta om från myskläderna. Ikväll blir det chips, film och sova tidigt. Puss

Bild från Lobby, tror detta var förrförra helgen. Från v. Philippa, Jackie, sunkiga jag (seriöst, det ser ut som att jag är hög) och Andrea

Ny vecka imorgon

2012-02-19 23:49:15
Ja, då var denna dagen över. Med tanke på att jag somnat om klockan 13 och sedan vaknade upp kl 16.30 så blev detta en väldigt kort dag, hehe. Men jag fick städat lägenheten vilket var syftet med hela denna dagen ändå. Nu ska jag gå och lägga mig med papper i näsan (började blöda näsblod från ingenstans?) och med en besvikelse över årets Big brother deltagare. Vem faaan går in i Big Brother huset gravid? Och VAAARFÖR i helvete släppte dom in bloggerskan Hannah, som är så jävla dum i huvudet, att jag på allvar tycker att en mask är smartare? Why God, why?

Nä, nu blir det kvällsrutin: Sex and the City. Puss


Gårdagens Mello-outfit


Melodifestival, Youngblood, glitter och party

2012-02-19 21:26:40
HALLÅ ELLER! Just nu kollar jag på BIG BROTHER Sverige som har premiär ikväll. Fyfan vad fett! Nu ska vi se vilka mongon dom släpper in i år, kommer dom ha någon som Gurkhaaan? Katerina? Eller för all del snygg-Martin?

Igår var det Melodifestivalkväll hemma hos Philippa och OM jag var taggad. Det var ju inga mindre än Youngblood som inlädde hela kvällen. Jag röstade som en tok och mordhotade hela min telefonlista kändes det som för att få dom att rösta, hehe. Och det gick ju bra! Tyvärr inte hela vägen till final, men en Andra chansen plats fick dom. Så nu röstar vi som dårar nästa gång dom är med, jag tror det är om två veckor dom tävlar i Andra chansen. R Ö S T A !

Kvällen hos Philippa var supertrevlig. Det var jag och en massa årskurs tvåare, hehe. Efter Mellon drog några utav oss ut och dansade ett par timmar på Lobby. Askul, som vanligt, men denna gången helt nyktert för min del... Man kan ju ha kul utan alkohol också... Eller? ;) Fick sedan sällskap hem på nattbussen av en som däremot hade druckit lite mer än jag. Bättre än inget, I guess. Hihi...


Jag, Philippa och Jackie körde på glitter-tights kvällen till ära.



Gänget + Richard hemma hos Philippen


Linnea taggade inför Lobby med redbull.


Philippa och Helle


Åmål och jag. Hahah, fyfan vad jag ser ut asså.


Laddar inför lördag

2012-02-16 20:17:57
På lördag är det Melodifestivaldags igen och denna veckan är ingen mindre än min fine vän Henric med och tävlar med sitt pojkband Youngblood. Här är en liten smygtitt från deras repetition i Leksand: (ALLA MÅSTE RÖSTA PÅ LÖRDAG!!!!)


blablablabla....

2012-02-13 23:15:12
HEJ! Shit, vilken lång dag, men jag lever. Jag har precis ätit middag och ska bara dricka upp mitt te innan jag går och lägger mig. Idag har jag varit i skolan hela dagen, det gick bra tills det gjorde för ont i halsen och jag fick sätta mig på sista lektionen. Men det var en riktigt rolig dag i övrigt. På baletten hade vi vikarie, som inte var någon mindre än min balettlärare från gymnasiet, Johanna! Så himla roligt! Det var ju tre år sedan jag dansade för henne, så det var kul och hon tyckte jag hade utvecklats också - PUUH (hade ju varit riktigt illa annars)!

Efter skolan satt jag, Isabel, Amanda och Elin och pluggade inför dansanalysredovisningen som vi har nästa vecka, det gick också riktigt bra faktiskt. Sen på kvällen drog jag mig till Lidingö och undervisade en klass. Åh, det var så roligt! Jag har verkligen saknat dom! Det var rätt svårt att undervisa utan röst dock, men ändå så himla kul :)

Nu ska jag dricka upp tet och sedan sova :) Här är lite mysmusik så länge!


Döende

2012-02-13 07:55:28
Hello guapas. Denna dagen är en dag då jag kommer få kämpa ordentligt känner jag. Lördagsnatten blev rätt hård asså (kul som fa-an!!!) och igår låg jag i sängen till klockan 16. Min idiotiska förkylning har inte försvunnit och jag hostar hela tiden. Halsen gör ont och min röst är spårlöst försvunnen. På detta går jag i skola 9-17, "pluggar" 17-18.30, jobbar 19.30-21.00. Vi får se hur jag mår ikväll. Positiva tankar nu! Puss


Läget just nu...

2012-02-11 22:31:37

L to the obby!

2012-02-11 19:12:51

Hola! Lördag idag! Wo-ho! Än så länge har helgen varit lugn och mysig, har ju varit krasslig i ett par dagar så det är skönt att kunna chilla i soffan också. Igår blev det film och chips - idag blev det kladdkaka och fotboll. Riktigt nice. Men ikväll - då jävlar blir det utgång på Lobby tillsammans med de bästa. Jag ska först hem till Jackie på förkrök och fixa mig lite, sedan drar vi ut till Lobby. Ska bli riktigt roligt. Dock har jag ingen röst (den försvann igår efter sången. Antagligen för att jag haft ont i halsen i ett par dagar), så vi får se hur jag låter imorgon, haha. Än så länge låter jag rätt nice. Önskar att jag alltid var såhär hes, haha.


Right now


Socialt sällskap tidigare idag


RSS 2.0