Lång, lång vecka

2012-08-30 22:18:31
Herre gud. Jag tror inte ni förstår. Ni förstår inte hur trött man är, hur sliten man är, fysiskt, psykiskt. Jag är bara trötttrötttrött. Men allt är ju värt det. Jag älskar att vara trött, sliten, att ha träningsvärk - för jag vet att jag fan har kämpat. Jag blir bara starkare och starkare, jag har till och med fått muskler på armarna! Tro mig, det var chickenarms förut!
 
Denna veckan har varit lång. Typ fyra veckor lång. Men imorgon är det äntligen fredag. Jag har dessutom en liten sovmorgon imorgon, riktigt skönt. Vi började sedan dagen med jazz för Val. En riktig hårding det där som gillar att jävlas. Synd för honom att jag inte tänker låta honom jävlas med mig!
 
OJ, vad mycket klockan blev... Nu ska jag sortera mina kläder och sen sova. Godnatt på er!
 
 

Min härliga helg

2012-08-27 21:37:43
Denna helgen har varit sååå bra. Först en helt galen nollningsfest i skolan, som var helt underbar. Vi hade galet roligt. I lördags höll jag i audition på Stage och majoriteten av alla som sökte kom upp i nivå, SÅ KUL! Duktiga tjejer. På kvällen var min plan att ligga hemma och grisa själv med en påse chips. Baby skulle ut med sina kompisar och frågade om jag skulle med. Nesh, inte orkar jag det, var mitt svar typ. Men vid klockan 21 började det skaka lite i benen och jag blev sugen på att gå ut och dansa. Så jag och Philippa bestämde oss för att hänga med våra killar. Vi slutade upp på Spitfire, bredvid klubben Pure (som killarna inte kom in på... typiskt) där jag och mitt hjärta dansade loss. Älskar att gå ut med honom! Har alltid så himla roligt och det finns ingen som har så mycket passion på dansgolvet om han. I lördags sjöng han med i Wonderwall och tillägnade det till mig. Hahaha, han var ju lite rund om fötterna, men så söt när han kollar djupt in i mna ögon och sjunger "You're gonna be the one that saves me", haha. Puss på honom asså.


Jag i lördags. Körde Sture P all in.


En nollningsvecka på Balettakademien

2012-08-27 20:55:33














börjar bli lite trött

2012-08-21 20:27:18

Är lagom stressad. Imorgon efter skolan ska jag hålla i auditionkurserna på Stage (träning inför audition) och måste komma på lite koreografier... Frågan är bara vad 12åringar lyssnar på nu för tiden? Har suttit i två timmar på Spotify och bläddrat igenom massa låtar. Fan, snart tar jag det som jag gillade när jag var liten: Westlife, BSB, Spice Girls, N'sync (i still love them). Men fick tips nu om Selena Gomez... hon hade lite lättare låtar att koreografera till än Justin Bieber iallafall, han har ju börjat köra massa jäkla rapp. SUCK PÅ DETTAAA!


Nollningen är igång

2012-08-20 18:18:17



Världens bästa årskurs två - och jag är general!
Nollor, det är MIG ni ska fjäska för ;)


20:e augusti 2012

2012-08-20 08:58:11


Från och med idag går jag i årskurs två! Nu drar jag till skolan! PUUSS


Kära nollor, be prepared!

2012-08-19 22:45:33



Imorgon kör vi.


Bra helg

2012-08-19 21:25:42

Vilken underbar helg jag har haft. I fredags efter jobbet var jag på stan med min älskling. Vi storhandlade mat och fyllde mitt kylskåp, sedan mös vi framför en film med god mat. Igår gick vi på en långpromenad, handlade lite inför kvällen, jag åkte på möte med Stage och sedan bar det hem till Jackie på förkrök. Det var hur trevligt som helst, härliga människor och bra stämning. Efter det gick vi till Pure och dansade. Det var sååå bra igår. Baby sa till och med "Det här är en stund jag vill komma ihåg, jag hoppas att jag gör det".

Idag mådde vi mindre bra. Vi sov till klockan 14, mådde piss, köpte pizza, somnade om, vaknade klockan 18, åt chips och kollade på fotboll. Vi firar faktiskt 6månader tillsammans idag, så det gjorde vi väl rätt bra genom att sova hela tiden, haha. Nu har han åkt hem och jag kollar på Sex and the city. Imorgon börjar skolan!






Justin Bieber... eller?

2012-08-17 08:53:20
Godmorgon! Idag är det F R E D A G ! Min sista jobbdag dessutom innan skolan sätter igång på måndag. Jag måste bara få skriva av mig om detta...

Inatt drömde jag jätteintensivt om någonting. Det var hur konstigt som helst, för jag drömde om en kille, vars ansikte jag inte kan känna igen alls, en söt kille liksom... som skulle vara min "kusin" eller någon slags släkting som jag inte har träffat på många, många år. Han hette Justin (namnet byttes någon gång under natten, minns inte namnet) och det var typ Justin Bieber, fast det var inte hans ansikte och kille var äldre än 20år iallafall. Hur som helst, så visade det sig att han har en hjärntumör och han är döende. (Gud jag fattar inte att jag faktiskt skriver ut detta?!) Så jag träffar honom och vi blir väldigt nära. Jag vill inte säga att jag blir kär i killen, men jag blir väldigt väldigt fäst vid honom och jag mådde så dåligt över att han skulle dö. Vi hade jättekul ihop dock. Jag minns att vi umgicks mycket, skrattade, men att han till slut behövde åka till sjukhuset. Jag visste att han skulle dö några timmar efter att han kom dit. Och jag var så ledsen... Han var ledsen... Sen så sa vi hejdå, men han ville att jag skulle vara med honom på sjukhuset. Han hade väldigt ont...

Jag vaknade iallafall med en jättejobbig känsla i hela min kropp. Jag märkte att jag hade gråtit till och med. Jag är fortfarande helt förvirrad över vem den här killen var. När jag vaknade och kollade på baby som sov bredvid mig så ville jag bara krama om honom jättehårt och inte släppa - det kändes som att det var han... Fast det var ju inte det. Jag är hur pigg som helst, mår bra i kroppen (för en gångs skull?!), men kan inte släppa den här drömmen.

Seriöst, jag fattar ingenting.

16.40

2012-08-16 16:40:21
Om tjugo minuter slutar jag och då ska jag äntligen få pussas och kramas med min älskling en hel kväll!!!! Som jag har längtat!



Torsdag

2012-08-16 08:59:25
Hej gott folk! Hoppas det är bra med er. Själv är jag rätt trött. Gick och la mig klockan 23 igår och jag är van vid att lägga mig klockan 22 nu, så det var jobbigt med en timmes mindre sömn. Känner mig patetisk som går och lägger mig så tidigt, haha, men jag föredrar en timmes extra sömn före en timmes extra tv-tittande. HUR SOM HELST! Igår träffade jag Evelyn och Henric efter jobbet. Vi satt i Vasaparken och snackade skit. Hur mysigt som helst. Efter det gick jag och Evelyn en lång promenad från Odenplan till Slussen och bara snackade. Jättetrevligt verkligen. I like you very much EveLINN.

När jag kom hem slängde jag ut katten. Han är helt mongo. Han gick runt i lägenheten och letade efter ett ställe att pissa på. Han luktade på mina kläder på golvet, i mina påsar, sen hoppade han upp i sängen och jag ser direkt på honom när han tänker pissa. Så jag skrek UUUUUUUUT!!!!!!! Och fort som fan sprang han till kattlådan och pissade där. Seriöst, vad är det för fel på honom? Är det nån slags hämnd för att han får vara hemma på dagarna? Han fick iallafall gå ut, till hans förtjusning, och var ute hela natten. Jag gick och ropade på honom imorse, men han kom inte så han är fortfarande ute... Jag är bara bra när han är hungrig. Då passar det sig. Stupid cat...


Nostalgitripp!

2012-08-15 09:40:19
AHHH! När jag i måndags satt och kollade på reprisen av OS avslutningscermoni och fick se Spice Girls uppträdande blev jag helt till mig. Faaaan, vad bra! Satt och rös och hade typ tårar i ögonen för att det var en sån jäkla nostalgitripp! They still got it!

15:e augusti 2012

2012-08-15 09:12:59
Hej! Helt sjukt, nu är det bara fem dagar kvar till skolan börjar! Vad hände med sommaren?! På ett sätt har den varit så gaaalet lång, men på ett sätt har det gått så fort. Vad har jag gjort denna sommaren? Kommer inte ihåg... Jag var i Polen va? Eller? Jo... men det var jag.

Hur som helst! Onsdag idag, bara två dagar kvar till helgen (som jag laddar!!). Jag har massa roligt inplanerat i helgen, så det ser jag fram emot. Idag är planerna att jobba till 17, sedan ska jag träffa härliga Evelyn och min stjärna Henric. Han har ju blivit lite för känd för att umgås med mig ( ;) ) denna sommaren, så det ska bli kul att träffa honom. Haha, det är helt sjukt, en tjej som hette "hanna_youngblood" på instagram började följa mig? Jättekonstigt! Men tack Henric, du fixar followers till mig. Hahah!

Green mile

2012-08-14 12:40:58
Hola! Hoppas det är bra med er. Själv sitter jag med en tjock klump i halsen och tårar i ögonen efter att dumt nog ha kollat på slutet av filmen "The green mile". Jag och baby kollade på den hemma hos honom igår, men jag var tvungen att åka hem när det var en bit kvar av filmen. Visst, jag har sett den många gånger förut, men jag tror att jag bara har sett slutet en eller två gånger... filmen brukar gå så sent på kvällarna och den är så lång att jag alltid hinner gå och lägga mig innan den är slut. Så tänkte jag att jag skulle kolla klart på den nu när jag ändå har lite dötid. Och USCH vilken dålig idé! Jag fick flera gånger ta ur hörlurarna och bläddra bland några hemsidor, för hade jag fortsatt kolla så skulle jag storbölat. Tur att jag är grym på att hålla inne tårarna... Fyfan, vilken film.


OK

2012-08-14 08:40:35

RSS 2.0